Thomas Basten - Smart Fit, de slimste manier om fit te worden!
Thomas Basten

Thomas

Basten

 

Ik ben 22 jaar oud en woon in Apeldoorn. Ik heb veel sportervaring in verschillende sporten. Voordat ik bij Smart Fit kwam werken heb ik 3 jaar bij een andere sportschool gewerkt en daar veel verschillende dingen mogen leren zoals het geven van groepslessen en personal training. Na 3 jaar zocht ik een nieuwe uitdaging en ben bij Smart Fit gaan werken. Hier krijg ik de kans om mijn kennis te vergroten en samen met mensen hun doelen te behalen.

Opleidingen:
Op dit moment (mei 2019) zit ik in mijn laatste jaar van mijn sportopleiding. 2 jaar geleden heb ik mijn diploma gehaald in Fitvak-A lesgeven en ben nu bezig met het behalen van mijn Fitvak-B diploma personal training. Na het halen van mijn opleiding ga ik me nog meer focussen het gebied van voeding en de zaken die buiten de sportschool om een grote rol spelen.

Specialiteit:
Mijn specialiteiten zijn gebaseerd op de feedback die ik in de afgelopen jaren heb gekregen van de mensen die ik les heb gegeven. Mensen vinden het erg fijn om met mij samen een traject aan te gaan, want ik kan mensen goed motiveren en zo hebben ze een stok achter de deur. Mijn geduld stellen mensen erg op prijs en de begeleiding buiten de sportschool om vinden mensen erg fijn. Ik help mensen graag met het behalen van hun afvaldoel d.m.v. training en voeding. Begleiding bij afvallen zie ik daarom ook als mijn specialiteit.

Contact:
smart.startpt23@gmail.com