Luuk Lubbers - Smart Fit, de slimste manier om fit te worden!
Luuk Lubbers

Luuk

Lubbers

 

Ik ben sinds juli 2019 personal trainer bij Smart Fit Hilversum! Al sinds mijn 15elevensjaar ben ik bezig met fitness en alles daar om heen. Door middel van een combinatie van deze eerdere ervaringen en de cursussen/opleidingen die daar op volgden, heb ik mijn werkwijze kunnen professionaliseren. Het meeste plezier haal ik uit mensen die na mijn trainingen het gewenste resultaat behalen en dit ook na het traject weten vast te houden. Om dit te realiseren ben ik 24/7 bereikbaar voor mijn klanten en altijd erg betrokken bij elk individu. Naast het werk in de sportschool ben ik student op de Hogeschool van Amsterdam, waar ik Sportkunde leerlijn Sport, Management en Ondernemen studeer en momenteel in mijn afstudeerjaar zit.

Opleiding:
• HBO Sportkunde
• Fitvak A & B

Specialiteit:
Mijn specialiteit ligt voornamelijk op het droogtrainen en het afvallen. Dit realiseer ik door te coachen op alle facetten die komen kijken bij dit proces. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan training, voeding en motivatie, maar ook aan het cognitieve proces dat bij deze verandering komt kijken.

Contact:
Ben jij benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Kom dan eens langs bij de balie en vraag naar de mogelijkheden of stuur mij een mailtje op onderstaand adres! Tot snel! Smart.startpt34@gmail.com