Joost Ravesloot - Smart Fit, de slimste manier om fit te worden!
Joost Ravesloot

Joost

Ravesloot

 

Vanaf mijn zestiende ben ik begonnen met fitnessen en kwam er al gauw achter wat de meerwaarde van een goede trainer is. Persoonlijke aandacht, maatwerk, overbrengen van kennis, motiveren een luisterend oor en het kunnen bijstellen van doelen staan hier in centraal. Daarom heb ik gekozen om de opleiding Wellness & Lifestyle te volgen omdat de opleiding veel meer aanbood dan alleen maar fitness. Door de opleiding heb ik mijn kennis weten te verbreden in sport, voeding, ontspanning en coaching.

Opleidingen:

  • Wellness & Lifestyle (Niveau 4) op Helicon opleidingen Apeldoorn
  • Fitvak A
  • BGN gewichtsconsulent
  • Fitvak B

Specialiteiten:

In een gezonde levensstijl speelt voeding een belangrijke rol. Het wel of niet behalen van je gewenste doel(en) kan afhangen van je voedingspatroon. Daarom heb ik er voor gekozen om binnen mijn opleiding de cursus BGN gewichtsconsulent te volgen om meer te weten te komen over welke effecten voeding heeft op het lichaam. Naast mijn werkzaamheden als frontdesk medewerker en personal trainer geef ik ook nog 1 a 2 keer per week bokstrainingen. Van bokszaktrainingen tot trainingen met pads, ik probeer altijd de lessen zo interessant en uitdagend mogelijk te maken. Mijn competenties zijn: rustig, geduldig, behulpzaam, precies en empathisch.

Contact:

Heb je net dat extra zetje nodig bij het behalen van je doelen en wil je ook nog op een leuke manier trainen? Stuur dan een mail naar smart.startpt96@gmail.com