Carmen Oostdam - Smart Fit, de slimste manier om fit te worden!
Carmen Oostdam

Carmen

Oostdam

 

Hallo! Mijn naam is Carmen Oostdam en ben sinds 2015 zelfstandig PT’er onder mijn bedrijfsnaam (niet geheel verrassend) Carmen Oostdam PT. Wat ik erg belangrijk vind en waar ik voor sta is om op een hele plezierige manier met jou de samenwerking aan te gaan die bij jou past om het allerbeste uit jezelf te halen en die mega push te zijn die jij nodig hebt om je focus te houden. Bewust trainen op een uitdagende en afwisselende manier. Ik neem alle tijd die jij nodig hebt voor jou en zal met mijn gedrevenheid, 200% inzet in combinatie met een enorm goede energie, motivatie en lach jou helpen bij je zelfontwikkeling op sportief en mentaal vlak! Uiteraard is het einddoel je naast uitgeput, ook erg gemotiveerd en altijd met een lach de deur uit te sturen!

Ik woon in Nieuwegein, en heb zelf van jongs af aan op redelijk hoog niveau gevoetbald. Daarna ben ik als 18 jarige het fitness wereldje in gerold. Wat onschuldig begon werd daarna mijn passie en heb ik fitness wedstrijden gedaan. In deze periode heb ik ontzettend veel geleerd over mijn eigen lichaam en het trainen ervan, wat ik o.a. vandaag de dag toepas in mijn trainingen met mijn cliënten. Wat ook weer kenmerkend is voor mijn karakter is dat het andere uiterste mijn liefde voor Yin Yoga is. Bijna elke dag oefen ik dat thuis uit op mijn yoga-mat. Zo houd ik graag de balans waar ik me het meest prettig bij voel.

Dus hoe je mij het beste zou kunnen omschrijven is: zelfbewust, passievol, levenslustig, gedreven, altijd haarzelf, prettig gestoord, en altijd direct duidelijk en eerlijk. Bij mij trainen betekent dat je weet waar je aan toe bent en samen met mij, en net als ik altijd de nood hebben of voelen je verder te willen ontwikkelen op sportief en persoonlijk vlak. Dit allemaal wel op 1 voorwaarde: niet alleen in het dagelijkse leven houd ik van plezier, maar ook zeker tijdens het geven van mijn trainingen!

Opleidingen:

ROC Sport en bewegen fitness trainer
AALO fitness trainer 1
AALO fitness trainer 2
AALO fitness trainer master

Specialiteit:

Fitness
Techniek & Houding
HIIT Training
Kickboksen (pad training)
Small group trainingen
Afvallen of aankomen (spiermassa oid)
Voeding
Lifestyle coaching
Zelfbewustwording tijdens trainen
Veel lachen!

Contact:
Bel me op 06-4923487 of mail naar carmenoostdam@hotmail.com