Smart Start Online - Smart Fit, de slimste manier om fit te worden!
Smart Start Online

Smart Start Online

Je fitnessdoel halen doe je samen.

24/7 jouw personal trainer tot je beschikking!

Werk samen met jouw online coach
aan je nieuwe leefstijl!

Resultaat is het enige wat telt! Jouw doelstelling is ook de doelstelling van de personal trainer, die er alles aan zal doen dat je die zult behalen. De personal trainer zorgt dat je de JUISTE dingen doet én de dingen JUIST doet! Want als je doet wat je altijd deed, zal je steeds opnieuw krijgen wat je altijd al kreeg.

 

Smart Start Online is een personal training abonnement van 6 maanden, waarbij we je gaan helpen een ‘life-change’ te maken. Een quick fix als een dieet op afslankpillen brengt geen blijvend resultaat. Daar is meer voor nodig. Dat ‘meer’ zal je zelf moeten doen…

 

Verhoog ook jouw kwaliteit van leven, met behulp van optimale begeleiding, aangeboden door de PT-ers van Smart Fit!

Smart Start Online
6 maanden
Smart Start Online is een personal training abonnement waarbij we je gaan helpen een ‘life-change’ te maken.
Prijs€49 per maand

Bereik je doel!

Je bent er slechts een paar stappen van verwijderd

Hoe kun je met Smart Start Online aan de slag?

de nul meting

Deze laat zien wat je huidige conditie en maximale belasting zijn, waardoor we te weten komen welke oefeningen voor jou het beste zijn.
Stap
1

Trainings schema

Het voor jou samengestelde trainingsschema wordt met je doorgenomen en door de app ondersteund. Daarna ga je dit direct onder begeleiding in de gym uitvoeren.
Stap
2

voedings schema

Training en voeding zijn onafscheidelijk van elkaar, daarom zorgen wij ervoor dat jij de optimale balans bereikt. Daarom maken wij voor jou op maat een voedingsschema dat je vol kan houden.
Stap
3

uitleg van de app

Alle handelingen die je doet in de app worden bijgehouden, zo krijgt jouw personal trainer inzicht in je resultaten, zodat deze jou kan blijven sturen.
Stap
4

Na bespreking

Tijdens de nabespreking worden eventuele onduidelijkheden opgehelderd en wordt de frequentie van trainen bepaald.
Stap
5

Gratis tas en bidon als je begint met Smart Start Online!

prestaties

toename

conditie

verbetering

vitaliteit

verhoging

kracht

opbouw


Je bent al goed begonnen!

Je bent lid van Smart Fit. Goed zo! Je bent begonnen! Heb je al een helder doel voor ogen? Weet je wat je ermee wilt bereiken? Wat is je motivatie om te gaan sporten? Op deze pagina gaan we je uitleggen waarmee we je kunnen helpen. Het begint al met een mooi cadeau: kies jij voor Smart Start Online dan krijg je een Smart Fit Sporttas en een bidon om je extra te motiveren!

Wat kun je vanaf de ‘Smart Start’ allemaal verwachten?

We starten met een 90 minuten durende intake en uitleg, waarbij de volgende zaken aan bod komen:

  • Doornemen van de (medische) vragenlijst
  • We bepalen samen jouw doelstelling
  • We doen een zogenaamde ‘NUL’ meting. Dan weten we je vertrekpunt.
  • Opstellen van een op maat gemaakt trainingsschema
  • Opstellen van een op maat gemaakt voedingsschema
  • App uitleg
  • Nabespreking
  • De bereikbaarheid van jouw personal trainer
  • Gym time: 1 op 1 trainen met jouw personal trainer in de gym

Doornemen van de (medische) vragenlijst

Hieruit komt naar voren waar rekening mee gehouden moet worden in het opstellen van het trainingsschema en het voedingsschema.

Bepalen van de doelstelling

Om ergens te komen moet je weten waar je heen wilt. Zo ook wanneer je gaat trainen. Of je nu beginner bent of ver gevorderd. Zonder helder doel voor ogen is het moeilijk sturen. Samen met je personal trainer bepaal jij je doel. Dit doen we aan de hand van S.M.A.R.T. Dat staat voor:

S: Specifiek

M: Meetbaar

A: Acceptabel

R: Realistisch

T: Tijdgebonden

Deze doelstelling wordt in 5 stappen behaald, mits je de inspanning en discipline op kunt brengen!

De zogenaamde nulmeting.

Voordat je het trainingstraject ingaat, is het belangrijk om een nulmeting te doen. Een nulmeting laat zien wat je huidige conditie en maximale belasting is. Daardoor komen we te weten welke oefeningen voor jou het beste zijn, hoe je deze oefeningen het beste kunt uitvoeren en met welke weerstand het snelst vooruitgang geboekt kan worden om je doelstelling te realiseren.

Opstellen van een op maat gemaakt trainingsschema, passend bij je doelstelling

Het trainingsschema wordt zowel in de app als in de club met je doorgenomen. Nu je een schema hebt dat past bij jouw ‘belastbaarheid’, moeten we je natuurlijk wel uitleggen hoe de oefeningen veilig en correct worden uitgevoerd. Na de intake en de uitleg van hoe de app werkt en hoe je de uitgevoerde trainingen kunt bijhouden ga je met je personal trainer de fitnessruimte in om te gaan sporten. Alle oefeningen in je schema komen aan bod.

Opstellen van een op maat gemaakt voedingsschema

Training en voeding zijn onafscheidelijk van elkaar. Wij zorgen dan dat de balans tussen training en voeding optimaal is door een op maat gemaakt voedingsschema voor je samen te stellen. Hierbij wordt rekening gehouden met wat je huidige eetpatroon is en wat je wel en wat je niet lust.

App uitleg

Alle handelingen die je doet in de app worden bijgehouden. Wat je hebt gegeten, wat je hebt getraind, zo krijgt jouw personal trainer inzicht in je resultaten zodat deze jou kan blijven sturen.

Nabespreking

Tijdens de nabespreking worden eventuele onduidelijkheden opgehelderd en wordt de frequentie van trainen bepaald.

De bereikbaarheid van jouw personal trainer

Jouw personal trainer staat 24/7 online tot je beschikking, dus ook in het weekend en tijdens de feestdagen. Je ontvangt altijd een reactie binnen 24 uur. Maar je personal trainer zal je ook motiveren. Hij houdt je progressie bij, kijkt of jij je training en je voeding wel hebt ingevoerd. Hiermee heeft deze inzicht in hoe het met je gaat.

Gym time

Wil je ook 1 op 1 trainen met je personal trainer in de gym? Dat kan! Voor dat duwtje in de rug, je vraagbaak naast je en de extra motivatie of juist de extra variatie. Vraag je personal trainer of deze tijd voor je heeft en maak een afspraak. De kosten variëren afhankelijk van de hoeveelheid trainingen die je afneemt.

Schrijf je snel in en ontvang de sporttas en bidon helemaal gratis!