Smart fit Vlaardingen

Smart Fit Vlaardingen

Onze urban gym, gelegen in het centrum van Vlaardingen, is de ideale plek voor iedereen die lichamelijk en mentaal fit wil blijven. Met top apparatuur van Technogym is het de ‘place to be’ voor krachttraining.

Maak gratis en gemakkelijk een persoonlijk trainingsschema dat afgestemd is op jouw doelen. Of start met intensieve begeleiding bij een van onze personal trainers. Haal je meer motivatie uit trainen met anderen, dan kun je kiezen uit een gevarieerd aanbod groepslessen of de meer intensieve High Intensity Interval Trainingen.

Bij Smart-Fit Vlaardingen geloven wij in een gezond leven waar gezelligheid niet mag ontbreken. Een gezond leven betekent dan ook niet dat je niet meer mag genieten. Integendeel. Hoe? Door balans te vinden én houden. De stok achter de deur is ons team, jij hoeft alleen nog bij ons naar binnen te stappen.

Adres

Veerplein 134-J,

3131 CN Vlaardingen

Contact

Openingstijden

Personal trainers

Personal Trainer Thijs Smart Fit Vlaardingen

Thijs van Herk

Thijs van Herk

Hoi ik ben Thijs, personal trainer en student fysiotherapie. Bij mij ben je bij het juiste adres als je een persoonlijke aanpak wilt om jouw doelen te bereiken. Mijn specialiteiten zijn blessure revalidatie, algemene fitheid en functioneel trainen.
A workout a day keeps the doctor away!
Personal Trainer Jonathan Smart Fit Vlaardingen

Jonathan Alvarez

Jonathan Alvarez

Het bezig houden met sporten in combinatie met de juiste voeding, is mijn passie. Het mooiste van mijn werk is, mensen helpen zich goed te voelen in hun eigen lichaam. Ik ben gespecialiseerd in krachttraining, conditie/uithoudingsvermogen , afvallen/aankomen, voedingsadvies en boksen. Graag deel ik dan ook mijn ervaring en kennis met jou.
It always seems impossible until it's done!
STAFF

Kom vrijblijvend kennis maken met onze club!

Ben jij nieuwsgierig naar onze club en zou jij onze clubs graag eens uitproberen? Vraag dan een dagpas aan. Met een dagpas kun jij vrijblijvend komen trainen bij Smart Fit, zodat jij zelf optimaal kan ervaren wat Smart Fit te bieden heeft.

Reviews Smart Fit Vlaardingen

"Fijne sportschool.. kom er graag ( elke dag) Sport hier al vanaf dag 1, en nooit gedacht ik ga naar een andere gym. Ik heb hier tot nu toe bijna al mijn doelen behaald..en daarbij zijn de medewerkers vriendelijk en beleefd, en heel belangrijk, je bent een persoon geen nummertje."

Google reviews
Angelique

"Ik train hier al jaren met heel veel plezier. Professionele apparatuur.En een goede sportvibe hangt er in de gym met vriendelijke en sportieve mensen. Hele grote ruimte om te sporten en voor iedereen wat wils.Het personeel is behulpzaam en staat altijd klaar voor een praatje. Veel lof voor het management en het hele team in Vlaardingen."

Google reviews
Frank Groen

"Fijne sportschool, Locatie is perfect, met de fiets erg goed bereikbaar. Veel verschillende apparaten geschikt voor beginnende en ervaren sporters. Sport zelf nu 4/5 jaar bij deze sportschool en ben niet van plan hier weg te gaan."

Google reviews
Marcel Tjeertes

"Ik train al enige jaren bij Smart Fit, en moet zeggen dat dit de beste sportschool is waar ik ooit getraind heb. Grote ruime opzet en geweldig materiaal, vriendelijk en professioneel personeel. Voormij een sportschool om nooit meer weg te gaan"

Google reviews
Leo van der Kroon

"GE-WEL-DIG beste sport school Ik train altijd met me broer. steppen, fietsen, opheffen en rennen!! Nog steeds geen spierpijn echt perfect!!! De medewerkers zijn top en vriendelijk!"

Google reviews
Efe Deger