Smart fit Nieuwegein

Smart Fit Nieuwegein

Smart Fit Nieuwegein biedt je een ruime urban playground waar je het beste uit jezelf kunt halen. Een ruime free weight zone, een ruim assortiment aan krachtapparatuur en natuurlijk een uitgebreide cardio zone waar je je uithoudingsvermogen kunt verbeteren. Je vind hier zelfs een heel booty circuit, waar je wat meer afgezonderd kan trainen en alle apparatuur vindt die jij nodig hebt voor de perfecte booty work-out.

Wil jij jouw doelstelling dit keer echt realiseren, dan staat een team van professionals klaar om jou te helpen en coachen. Laat een gratis gepersonaliseerd trainingsschema maken, vraag een personal trainer om advies om effectiever en efficiënter te trainen of volg een van onze groepslessen en intensieve HiiT trainingen.

Heb jij jouw training met een voldaan gevoel afgesloten? Kom dan nog even genieten van de lekkerste vers bereide eiwitshakes aan onze bar (ook vegan variaties). 

Adres

Dukatenburg 1B, 

3437AA Nieuwegein

Contact

Openingstijden

Personal trainers

Personal Trainer Kevin Smart Fit Nieuwegein

Kevin verwoerd

Kevin verwoerd

Sport is altijd al een rode draad in mijn leven geweest. Van jongs af aan heb ik verschillende sporten beoefend. Dat ik na mijn mbo opleiding de hbo studie Sport & Management aan de HVA ging doen was dan ook geen verrassende keuze. Naast deze studie heb ik ook een opleiding tot Personal trainer A & B gedaan.

Ik vind het leuk om te zien dat mensen met de juiste begeleiding vaak veel meer kunnen dan ze denken. Vanuit mijn kennis en ervaring ondersteun ik mensen door middel van krachttraining en voedingsadvies naar een fittere leefstijl en het behalen van hun doelen. Niet voor even maar voor de langere termijn.
STAFF

Kom vrijblijvend kennis maken met onze club!

Ben jij nieuwsgierig naar onze club en zou jij onze clubs graag eens uitproberen? Vraag dan een dagpas aan. Met een dagpas kun jij vrijblijvend komen trainen bij Smart Fit, zodat jij zelf optimaal kan ervaren wat Smart Fit te bieden heeft.

Reviews Smart Fit Nieuwegein

"Toen ik eindelijk mezelf had overgehaald om te gaan sporten ben ik op aanraden van vrienden bij smartfit gaan kijken. Ik had er eigenlijk meteen al een goed gevoel bij. Er is daar een fijne sfeer en de medewerkers zijn super vriendelijk en willen je altijd helpen."

Google reviews
Tess Hartland

"Ik train er nu al 5 jaar en ben nog zeer tevreden!! Het is altijd schoon, wordt goed geholpen door de medewerkers. Ik doe nu ook al 4 maanden personal training en mijn doelen bereik ik snel. De trainer denkt mee en daagt je uit om steeds verder te gaan!"

Google reviews
Riz

"Ik sport er al bijna twee jaar en het is oprecht de meest fijne sportschool waar ik heb mogen sporten. Super vriendelijk personeel. Er heerst een soort familiesfeer doordat er naast een professionele houding ook betrokkenheid wordt getoond naar de leden toe. Toppers! Ik blijf hier nog wel een lange tijd sporten, ga zo door ;)"

Google reviews
Mariam Ibrahim

"Super sportschool! Hele gezellige mensen en staan altijd voor je klaar om te helpen en uitleg te geven. Gezellige sfeer en is altijd netjes, schoon en opgeruimd. Heerlijke eiwitshakes 😉 en fijne apparaten voor ieder wat wils. Sport er nu al bijna twee jaar en altijd een goede ervaring gehad en kan niet wachten op nog vele jaren meer."

Google reviews
Yara Weldam

"Echt een fijne sportschool, niet al te groot wat ik fijn vond toen ik begon. De trainers zijn super aardig en de shakes zijn ontzettend lekker!!! Altijd schoon en opgeruimd, super chill"

Google reviews
Nadia Baljet

"Hele goede sportschool. De medewerkers zijn vriendelijk en helpen altijd, ze geven tips over van alles zoals voeding en je vorm bij bepaalde oefeningen. Voor de rest is de sportschool erg schoon en wordt vaak schoongemaakt. Er heerst ook een goede sfeer, iedereen is vriendelijk."

Google reviews
Carmen Elisabeth de Jager