Smart fit Nieuw Vennep

Smart Fit Nieuw-Vennep

Smart Fit Nieuw-Vennep is de urban sportschool in Nieuw-Vennep. Wil jij je focussen op je lichaam en geest, afvallen, sterker worden, groeien, of je lichaam goed onderhouden, dit alles is mogelijk binnen onze club.

In onze ruime en lichte fitnesszaal (door de mooie glazen koepel) vind je de beste krachtapparatuur, cardiotoestellen en een ruime free weight zone.

Weet je niet precies waar je moet beginnen? Maak dan gebruik van onze nieuwe app, waarmee je makkelijk en snel schema’s kan samenstellen voor jouw specifieke doelen of vraag advies aan ons team.

Haal jij meer motivatie uit samen trainen? Dan vind je bij ons een grote spinningzaal en groepslesruimte waar zeer gemêleerde lessen worden gegeven, van boksen tot aan pilates en HIIT. Sluit je training vervolgens af in onze lounge met een shake of kopje thee/koffie.

Adres

Noorderdreef 62, 

2153LL Nieuw Vennep

Contact

Openingstijden

Personal trainers

Wat jij onze nieuwe Personal Trainer?

Word jij de nieuwe PT'er in onze club ?

Word jij de nieuwe PT'er in onze club?

Ben jij personal trainer of wil starten met het geven van personal training en ben je opzoek naar een sportschool waar jij jouw diensten optimaal kunt uitvoeren? Neem dan contact met ons op. Ons clubs beschikken over de nieuwste en beste apparatuur, zo kan jij jouw cliënten optimaal trainen en loop je niet tegen beperkingen aan bij het opstellen van trainingsschema’s.In een vrijblijvend gesprek leren we je graag beter kennen en bespreken we samen de mogelijkheden.
STAFF

Kom vrijblijvend kennis maken met onze club!

Ben jij nieuwsgierig naar onze club en zou jij onze clubs graag eens uitproberen? Vraag dan een dagpas aan. Met een dagpas kun jij vrijblijvend komen trainen bij Smart Fit, zodat jij zelf optimaal kan ervaren wat Smart Fit te bieden heeft.

Reviews Smart Fit Nieuw-Vennep

"Deze gym is echt top! Hoge kwaliteit apparaten, alles wat je ooit nodig gaat hebben in een gym. Ziet er ook nog is top uit, ze hebben een sauna en de medewerkers zijn echt super behulpzaam en vriendelijk! En dat alles voor een goeie prijs. Voor mij was de keuze snel gemaakt!"

TJ Films

"Fijne sportschool, leuk en Fijn personeel. Veel apparatuur en erg toegankelijk. Ook voor beginners. Altijd netjes opgeruimd en veel begeleiding indien nodig."

Google reviews
VincentVDenzen

"Full service gym voor een “basic” prijs. Super vriendelijk personeel. Gemixt publiek van jong tot oud en van beginners tot verder gevorderd. Prettige sfeer en een gezellig drankje na afloop aan de bar. Ik ben fan!"

Google reviews
Michiel Baak

"Mooiste sportschool van Nieuw-Vennep, vriendeijk en professioneel werknemers die altijd voor je klaar staan om je ergens mee te helpen. Nieuwe apperaten en genoeg groepslessen voor jong en oud 👍🏼"

Google reviews
Julian Konneman

"Super gym! Leuke sfeer. Werknemers zijn altijd ready om een praatje te maken. Meestal rustig in de gym waardoor je lekker je eigen weg kan gaan."

Google reviews
Joram De Zeeuw

"Beste sportschool van de regio, top apparatuur zeer vriendelijk en behulpzame personeel, heerlijke shakes en een uitstekende koffie. Dat krijg je allemaal wanneer je bij smart fit te Nieuw Vennep gaat trainen. Overigens is smart fit ook in Amsterdam gevestigd en ook daar is de personeel heel behulpzaam en vriendelijk en dat maakt het verschil met met andere sportschool keten."

Google reviews
Mohamed Elmi