Smart fit Hilversum

Smart Fit Hilversum

Smart Fit Hilversum is de urban sportschool, gevestigd in het centrum van Hilversum. Laat je motiveren door de gezellige sfeer en kom werken aan jouw fitness goals. Ons team heet je graag welkom en staat altijd klaar om je op weg te helpen met je training of te voorzien van lekker bakje koffie of een eiwitshake. 

Naast een gezellige sfeer vind je bij ons twee etages vol met de beste trainingsapparatuur. Door de ruime opzet van de club heb je zelfs op de drukste momenten genoeg ruimte om alles uit jezelf te halen tijdens je training. 

Vind je het leuker om met een groep te trainen, volg dan een van onze swingende groepslessen of een intensieve HiiT training.

Adres

Groest 100 134,

1211EE Hilversum

Contact

Openingstijden

Personal trainers

Personal Trainer Joyce Smart Fit Hilversum

Joyce Hooghiemstra

Joyce Hooghiemstra

Veel beweging en sporten doe ik mijn hele leven. Ik ben 6 jaar werkende in de sportbranche en heb de diploma’s Sport en Bewegen, Fitness A en B gehaald. Ik geef mijn trainingen op een efficiënte, uitdagende en grensverleggende manier. Hierbij staat plezier en leren voorop. Tijdens mijn trainingen combineer ik mijn twee specialiteiten HiiT en krachttraining. Hierdoor krijg je tijdens mijn trainingen een perfect balans tussen cardio en spieropbouw. Daarnaast ben ik flexibel en kan ik me aanpassen aan elk doel.
I give you the tools, now you have to build something
Personal Trainer Simon Smart Fit Hilversum

Simon Oort

Simon Oort

Mijn naam is Simon Oort, ik werk als personal trainer bij Smart Fit in Hilversum. Wil je sporten om je sterk te voelen? Onder mijn begeleiding ontdek je dat jij over veel meer kracht beschikt dan je in eerste instantie denkt. Ik vind het geweldig om progressie bij mijn klanten te zien, daar haal ik mijn ook weer motivatie uit. Ik ben gespecialiseerd in krachttraining en heb gestudeerd voor diëtist. Naast training kan ik jou ook goed begeleiden met voeding.
Personal Trainer Damon Smart Fit Hilversum

Damon Roelofs

Damon Roelofs

Mijn naam is Damon en ik ben 1 van de personal trainers bij Smart Fit Hilversum. Ik wilde van mij hobby mijn werk maken en ben daarom een opleiding tot personal en medical trainer gaan doen. Mijn focus ligt voornamelijk bij kracht training, gezonde voeding en het opbouwen van spiermassa. Hiermee ben ik zelf in een periode van 1,5 jaar tijd 28kg vetmassa af gevallen. Het motiveert mij mensen te zien verbeteren en progressie te zien maken.
STAFF

Kom vrijblijvend kennis maken met onze club!

Ben jij nieuwsgierig naar onze club en zou jij onze clubs graag eens uitproberen? Vraag dan een dagpas aan. Met een dagpas kun jij vrijblijvend komen trainen bij Smart Fit, zodat jij zelf optimaal kan ervaren wat Smart Fit te bieden heeft.

Reviews Smart Fit Hilversum

"Hele fijne sfeer, vriendelijk en betrokken personeel. Voel me hier erg thuis en dat heb ik nooit eerder bij een sportschool gehad. Ik vind het leuk om te komen sporten omdat je hier zo'n warm welkom krijgt. Verder goed apparatuur, fijne indeling en aardige leden. Andere gyms zijn gauw wat onpersoonlijk, SmartFit is echt anders. Hun persoonlijke benadering en klantvriendelijkheid is wat hen onderscheid van de rest!"

Google reviews
Robyn Ponsen

"Top sportschool! Ik ga er inmiddels bijna een jaar gemotiveerd en met plezier heen. Er hangt een fijne sfeer en het voelt als een tweede thuis voor mij. Personeel is super gezelig en vriendelijke en staan altijd open voor een praatje. Op het gebied van personal training is er goede begeleiding en helpt je zelfvertrouwen een boost te geven verder vind je er alles wat je nodig hebt om je lichaam goed aan te pakken. De apparatuur staat goed verspreid zodat je genoeg ruimte hebt en zijn altijd schoon. En verder zijn de ruime openingstijden erg fijn zodat je altijd een moment kan trainen. Zekker een aanrader"

Google reviews
Nancy van Dijk

"Heerlijke gym. Toffe mensen en een mooie open sfeer. 's ochtends 's middags of 's avonds - altijd tijd voor een praatje maar ook zeker advies waar je wat aan hebt. Aanrader."

Google reviews
Wouter Biegstraaten

"zit nu bij deze sportschool sinds begin juli en kan geen betere aanraden, de apparaten zijn fijn soms zijn ze niet allemaal vrij maar er staan geen uur lange rijen voor. het personeel is open en vriendelijk, het is eigenlijk een grote familie je kent bijna iedereen wel na een paar maanden trainen. dus zeker een aanraden om een keer te komen proberen en groot worden ;)"

Google reviews
Koele_Juan

"Beste sportschool die er is en heerlijkeee proteïne shakes!!!! Ik sport hier nu al een tijdje met plezier 🙂 Iedereen is vriendelijk, goede attributen en een fijne sfeer. Echte aanrader! Ik heb het gevoel dat de meeste mensen zich hier echt thuis voelen, vrouwen, mannen, fanatiekelingen en mensen die zo nu en dan gezond willen doen. Voor iedereen is er wat en dat wordt geaccepteerd. Als je me niet gelooft kan je altijd zelf kijken, vaak mag je voor de eerste keer gratis naar binnen om de sfeer te proeven. Ook is het personeel altijd bereid je te laten zien hoe de sportschool eruit ziet en in elkaar zit. Dus gewoon doen!"

Google reviews
Tobias van Leeuwen

"Zeer tevreden met deze gym. Vrijwel alle apparaten die je nodig kunt hebben zijn aanwezig. Prijs is goed voor wat ze aanbieden. Je betaald ietsje meer dan bij de goedkopere concurrenten, maar het trekt ook weer een ander publiek."

Google reviews
John Kalteren