Smart fit Epe

Smart Fit Epe

Smart Fit Epe is dé urban sportschool van Epe. Het is een toegankelijk sportschool met veel verschillende fitness faciliteiten, waarmee ook jij jouw doelen kan realiseren.Je hebt de beschikking over moderne Life Fitness apparatuur waarop je ongeacht je niveau veilig en verantwoord kunt trainen, ongeacht je doel. Met een keuze uit meer dan 40 groepslessen per week vind ook jij de groepstraining of -les die bij je past.Na je training kun je nog even ontspannen in de sauna of aan de bar. Drink samen met je sportmaatje een lekkere proteine shake of een heerlijke biologische koffie!

Nog een voordeel, je parkeert je fiets of auto direct voor de deur! Heb je hulp nodig om je gewenste resultaat te bereiken? Dan bieden onze trainers jou de helpende hand.

Adres

W.G. van der Hulststraat 4, 

8162 XG Epe

Contact

Openingstijden

Personal trainers

Joost Personal Trainer Smart Fit Epe

Joost Ravesloot

Joost Ravesloot

Mijn naam is Joost Ravesloot, ik ben sinds 2018 werkzaam in Epe. Naast mijn opleiding Wellness & Lifestyle heb ik verschillende cursussen gedaan voor personal training en mij verder verdiept in obesitas en diabetes. Inmiddels heb ik ruim 10 jaar ervaring in de fitness en wil ik graag mijn kennis overbrengen aan sporters.Ik ben ervan overtuigd dat variatie de sleutel is tot resultaat. Daarom heb ik mij gespecialiseerd in lessen als boksen, bootcamp, HIIT en circuittraining. Deze vormen van trainen bieden variatie op een leuke interactieve manier.
Luca Personal Trainer Smart Fit Epe

Luca Kwakkel

Luca Kwakkel

Mijn naam is Luca Kwakkel en ben sinds 2017 werkzaam in deze gym! Mijn specialiteiten zijn mijn empathische vermogen en rustige uitstraling. Zeker als je voor de eerste keer komt trainen kan de gym als een jungle worden gezien. Ik wil je dolgraag helpen door jouw gids te zijn in deze gym jungle. Mijn doel is jou het vertrouwen geven om te beseffen dat je veel meer kan dan je vooraf zou denken.

Renate Berends

Renate Berends

Als je fit genoeg wilt worden om te doen wat je wilt, je dagelijkse stress wilt aankunnen, als je wilt genieten van gezond eten zonder dat het een obsessie wordt, dan ga ik daar graag met jou mee aan de slag. Mensen die mij kennen als Personal trainer vinden mij enthousiast motiverend en attent. Ik kan goed luisteren, analyseren en zodoende de training aan jouw persoonlijke wensen aanpassen.
STAFF

Kom vrijblijvend kennis maken met onze club!

Ben jij nieuwsgierig naar onze club en zou jij onze clubs graag eens uitproberen? Vraag dan een dagpas aan. Met een dagpas kun jij vrijblijvend komen trainen bij Smart Fit, zodat jij zelf optimaal kan ervaren wat Smart Fit te bieden heeft.

Reviews Smart Fit Epe

"Voorheen al bekend bij fitnesscentrum Epe, nu Smart Fit Epe. Wat is het onwijs mooi geworden van binnen. Nieuwe apparaten, airco en een enorm groot krachthonk. Fantastisch! Ik zal hier vaak te vinden zijn!"

Google reviews
Kim Vos

"Goeie faciliteiten, nieuwe apparatuur, veel verschillende gewichten voor elke training, goeie sfeer, opgeruimd en schoon."

Google reviews
Adil Celikbas

"Fantastische sportschool - wellicht beste waar ik ooit lid van ben geweest. Prachtige apparatuur, schoon, leuke sfeer en personeel die altijd wil helpen en is voor praatje. Saunaatje in begrepen bij dit alles - keiharde aanrader voor jong en oud!"

Google reviews
C P

"Ik sport nu een paar maanden bij smart-fit epe en ik vindt het een fantastische sportschool. Je hebt een goed en uitgebreid assortiment aan apparaten en losse gewichten, altijd vriendelijk personeel, een goed betaalbare prijs, het is niet te druk dus je kan je workout goed volbrengen en de shakes aan de bar zijn zeker een aanrader."

Google reviews
Wouter Van Der Ziel

"Al jaren sport ik met veel plezier bij deze sportschool. Ik sport zowel individueel in de fitnesszaal als in de groepslessen Body Pump en XCORE. Materiaal en apparatuur zijn van goede kwaliteit en bieden veel mogelijkheden. Verder zijn de instructeurs van de groepslessen super enthousiast en weten je met hun enthousiasme altijd net weer dat stapje extra te laten zetten. De look van Smart Fit Epe ziet er strak en professioneel uit. De sfeer is gezellig. En wat misschien wel het belangrijkste is, voor mij wel tenminste, het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Bij Smart Fit Epe ben je geen nummer, je bent een persoon."

Google reviews
Camiel Zimmerman

"Zeer tevreden over deze sportschool! Krachthonk is top, dumbells tot 50 kg, en voldoende cardio apparatuur. Ik mis wel echt een lying leg curl. Verbeterpunt is de vloer in de kleedkamer. Deze is nu van tapijt en stinkt. Tegels zijn denk ik hygiënischer. Personeel altijd vriendelijk 😁"

Google reviews
Hessel Kers