Smart fit Ede

Smart Fit Ede

Smart Fit Ede is het jongste telg van Smart Fit. In het voormalige V&D pand midden in het centrum van Ede kun je sinds 2021 je helemaal uitleven in deze urban gym met verschillende trainingsfaciliteiten die jou helpen je doelen te realiseren. Daag jezelf uit met een stevige krachttraining in onze ruime free weight zone of met de machines van Life Fitness Hammer Strength waarmee ook professionals intensief en effectief trainen .

De overzichtelijke open ruimte biedt daarnaast een cardiozone waar je je uithoudingsvermogen kunt verbeteren en een functioneel rek waar je gevarieerd kunt trainen.

Ons team staat klaar om ervoor te zorgen dat je onbezorgd en veilig kunt trainen. Daarnaast houden we een nauwlettend oog op jouw techniek en progressie. Gymtime moet immers niet alleen leuk zijn maar ook effect hebben! Heb je behoefte aan meer begeleiding dan helpen we je graag met een gepersonaliseerd trainingsschema. Of volg een van onze groepslessen- of -trainingen zoals HiiT. Adres

Achterdoelen 21, 

6711AV Ede

Contact

Openingstijden

Personal trainers

Personal trainer Jadzia Ede

Jadzia van Prehn

Jadzia van Prehn

Aangenaam, mijn naam is Jadzia! Ik ben al 4 jaar gecertificeerd personal trainer.Ik heb het op het CIOS fitness health en coördinator afgerond en draai ik zelf al 6 jaar mee in de fitnesswereld…

Mijn specialiteiten zijn gewichtsverlies, hypertrofie (muscle gain), gezonde leefstijl, conditietraining en functioneel trainen. Wat jouw doelen ook zullen zijn, met een persoonlijk op maat gemaakt plan zullen we ze samen behalen!

Ik zeg altijd it’s not how big you are, but how big you play.
Personal Trainer Maartje Smart Fit Ede

Maartje Groeneveld

Maartje Groeneveld

Ik ben Maartje, personal trainer bij smartfit Ede-centrum. Ik ben zeer gemotiveerd om mensen te helpen met het behalen van hun doelen. Van afvallen tot sterker worden tot conditie opbouwen. Met de juiste mindset is alles mogelijk!

Ik ben gespecialiseerd op het gebied van (sport)voeding, het begeleiden van vrouwen rondom en tijdens de zwangerschap en ik ben momenteel bezig met de opleiding medical personaltrainer (blessures).

Mijn levensmotto: Dansen in de regen!
Personal Trainer Bechir Smart Fit Ede

Bechir Ben Dhief

Bechir Ben Dhief

Ik ben Bechir personal trainer bij Smart Fit Ede. Ik heb de Aalo Personal trainer opleiding gevolgd en succesvol afgerond en geef al ruim wat jaren dans fitness lessen ( Zumba ). Sinds 2021 mag mezelf zelfs Zumba Jammer ( Choreograaf ) noemen.Zelf sport ik veel, ik doe aan fitness en Calisthenics ( body weight trainingen). Ik vind het belangrijk om een gezonde leefstijl te stimuleren door sporten en bewegen.
If I can do it, so it can be done ✔️
STAFF

Kom vrijblijvend kennis maken met onze club!

Ben jij nieuwsgierig naar onze club en zou jij onze clubs graag eens uitproberen? Vraag dan een dagpas aan. Met een dagpas kun jij vrijblijvend komen trainen bij Smart Fit, zodat jij zelf optimaal kan ervaren wat Smart Fit te bieden heeft. ​

Reviews Smart Fit EDE

"Hele fijne sportschool voor zowel cardio als kracht. Nieuwe dynamische apparaten. Gezellige bar waar je een shake of iets anders kunt drinken. Eigenaar zeer betrokken en klantvriendelijk. Voor mij uniek in Ede qua prijs kwaliteit verhouding! Echt een aanwinst. Ga erheen"

Google reviews
Katie

"Wij sporten nu ongeveer een half jaar bij Smart Fit en we hebben het hier mega naar ons zin. Super fijne sportschool met leuk personeel. Alles is altijd netjes en schoon. Daarnaast hangt er er relaxte sfeer!"

Google reviews
Laura de Gooyert

"Sport hier nu voor 1 maand, beste sportschool waar ik heb gezeten. Aardig personeel met als doel het beste voor de klant. Verder zijn de apparaten van goede kwaliteit en een goede kwantiteit. Ik heb het erg naar mijn plezier hier en verwacht hier nog lang te blijven sporten. Zeker een aanrader!"

Google reviews
Sem de Groot

"Vanmorgen voor de derde keer geweest, hoop hier nog veel vaker te komen sporten! Wat een fijne sportschool, met zóveel mooie apparaten. Het ziet er super uit en voel me hier ook prima op mijn gemak! Ook vandaag weer een mooie tip gekregen, nadat ik mijn doel om te komen sporten vertelde…thanks :))"

Google reviews
Sis Loves Running Adventures

"Fijne sportschool, netjes opgeruimd! Het is fijn dat het zogenaamde “bulkhok” niet apart afgescheiden is van de rest van de apparaten. Hierdoor is de stap voor mij als vrouw minder groot om erheen te gaan! Fijn om te zien dat hier overna is gedacht. Voor mijn liggende workouts heb ik de vrijheid om in een aparte ruimte mijn oefeningen te doen. Super fijn! Zeker te spreken"

Google reviews
M. Broekhuizen

"Mijn wederhelft en ik zochten een sportschool waar we lekker kunnen gaan trainen en ons zelf kunnen zijn. We kwamen binnen bij smart fit in Ede en werden netjes te woord gestaan. Super mooie apparaten en mooi ingedeeld. Mooie kleedkamers. Alles netjes schoon. En zeker heel belangrijk super netjes en fijn personeel. Werden netjes geholpen en mochten een keer vrijblijvend komen sporten. Dit was goed bevallen en zijn gelijk lid geworden. Leuke aktie 2 maanden gratis sporten. Zeker een sportschool die ik andere mensen aan kan raden. Al met al: leuke mooie sportschool en goed spontaan personeel"

Google reviews
Mirjam Vrieselaar