Smart fit Apeldoorn zuid

Smart Fit Apeldoorn Zuid

Smart Fit Apeldoorn Zuid is jouw urban fitness playground! Met een ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur en een totale oppervlakte van 2500 vierkante meter verdeeld over drie lagen kan jij bij Smart Fit Apeldoorn Zuid werken aan jouw fitheid en shape!

Smart Fit Apeldoorn Zuid biedt jouw de beste fitnessapparatuur van Technogym, Panatta en Life Fitness. Maar ook een ruim aanbod van meer dan 40 groepslessen en -trainingen. 

Weet je niet waar je moet  beginnen? Dan helpen we je graag op weg met een gratis gepersonaliseerd trainingsschema. Of start onder begeleiding van onze professionele personal trainers, die je helpen jouw gestelde doelen te realiseren. 

Heb jij jouw training met een voldaan gevoel afgesloten? Kom dan nog even napraten en bijkomen in onze lounge, waar we je graag een van onze heerlijke proteïne shakes serveren. 

Adres

Dubbelbeek 22,

7333 NJ Apeldoorn

Contact

Openingstijden

Personal trainers

Personal Trainer Chris Smart Fit Apeldoorn Zuid

Chris Alferink

Chris Alferink

Na meerdere jaren ervaring als personal trainer weet ik maar al te goed dat iedereen verschillend is, mijn doel is om samen met jou een passend plan te vinden dat voor de rest van je leven vol te houden is. Kwaliteit staat voor mij voorop! Ik ben erg gemotiveerd om samen met jou je doelen te behalen door mijn doelgerichte aanpak die al meer dan 100 mensen voor jou naar een gezonde leefstijl hebben geholpen!
The only way to finish, is to start!
Personal Trainer Dave Smart Fit Apeldoorn Zuid

Dave Kleiboer

Dave Kleiboer

Na vele jaren gecoacht te zijn door verschillende trainers tijdens mijn topsport periode ben ik zelf geïnteresseerd geraakt in het coachen/ begeleiden van mensen. Zo ben ik na het behalen van mijn diploma CIOS-fitness & health coördinator en extra cursussen op het gebied van leefstijl & gezondheid aan de slag gegaan als personal trainer bij Smart-Fit. Ben jij op zoek naar een enthousiaste, serieuze en gedreven trainer, dan sta ik met mijn bedrijfje Kleiboer Coaching – Personal Training klaar om jou te helpen!
Wacht niet op motivatie, ga voor actie!
STAFF

Kom vrijblijvend kennis maken met onze club!

Ben jij nieuwsgierig naar onze club en zou jij onze clubs graag eens uitproberen? Vraag dan een dagpas aan. Met een dagpas kun jij vrijblijvend komen trainen bij Smart Fit, zodat jij zelf optimaal kan ervaren wat Smart Fit te bieden heeft.

Reviews Smart Fit Apeldoorn Zuid

"Prima sportschool! Vaak rustig, iedereen is vriendelijk en behulpzaam en er zijn erg veel machines. Crossfit gebeuren is ook leuk!"

Google reviews
Daan van der Gapert

"Vriendelijk personeel. Bij binnenkomst proef je de goede sfeer! Ruim aanbod aan groepslessen, mooie overzichtelijke zalen met fitness apparatuur en trainingsmateriaal. En heb je even een zetje nodig of wat extra begeleiding met het trainen dan kan ik Dave Kleiboer als personal trainer aanbevelen. Hij kan samen met jou je doelen bepalen en behalen. En wat ik zelf heel belangrijk vindt dat hij kijkt naar mogelijkheden!"

Google reviews
Helma Schut

"Ik realiseer me sinds ik ben verhuisd pas hoe erg ik deze gym mis :(. Zag er altijd netjes uit, aardig personeel, veel apparaten en modern opgezet. Prijs kwaliteit verhouding was altijd goed."

Google reviews
Tessa Carter

"Fijne sportschool, kom hier al geruime tijd. Wat ook fijn is, is dat er nog een bar bij zit waar je na het sporten nog een eiwit-shake kunt halen die niet alleen goed zijn voor het herstel, maar ook goed is voor de smaak... Want ze zijn heerlijk! 🙂 Fijn personeel, fijne ruimtes, fijne apparatuur!"

Google reviews
Ricardo Bakker

"Kom hier al 3 jaar. Het is een zeer Fijne gym om te trainen met aardig personeel die je ook goed te woord kunnen staan. Heb je vragen kan je altijd bij een van de personeels leden terecht die je helpen met een van de oefeningen Met al en al fijne gym om te sporten."

Google reviews
Jordy Houtop

"Fijne sportschool met diverse sportmogelijkelijkheden van fitness tot grpepslessen tot aquafit tot personaltraining! Voor ieder wat wils! Laagdrempelig en alleen maar leuke gezellige gemotiveerde sporters! Na t sporten lekker een drankje of gezonde shake! Al bij meerdere sportscholen getraind in Apeldoorn maar tot heden deze de beste!"

Google reviews
Paula Winter