Smart Fit Apeldoorn centrum

Smart Fit Apeldoorn Centrum

Smart Fit Apeldoorn Centrum is de Urban gym in het centrum van Apeldoorn. Je vindt  hier twee verdiepingen aan trainingsruimte waar je alle faciliteiten hebt om optimaal te trainen. State of the art apparatuur, dumbbells tot 50 kg en nog veel andere trainingsfaciliteiten 

Daarnaast kun je op ieder moment van de dag een bokstraining volgen volgens het unieke One More Round concept: 9 stations met uitdagende boks- en krachtoefeningen die het uiterste van je vragen. Wil je meer begeleiding, kies dan voor een van de groepstrainingen of -lessen, of laat een gratis gepersonaliseerd trainingsschema opstellen om jouw trainingsdoelen effectief te realiseren.

Na afloop van je training kun je relaxt nagenieten van een lekkere kop koffie of een proteïne shake in onze lounge. Onze uitdaging is ervoor te zorgen dat je onze club iedere trainingssessie met een voldaan gevoel verlaat.

Adres

Kanaalstraat 90,

7311 ML Apeldoorn

Contact

Openingstijden

Personal trainers

Personal Trainer Liam Smart Fit Apeldoorn Centrum

Liam

Liam

Mijn naam is Liam, Personal Trainer bij Coach Liam. Investeer in jezelf! Zoek niet verder en kom eens langs voor een gratis intake. Ik coach de klant op een professionele manier met als expertise: - De lichaamscompositie optimaliseren (gespierd/strakker/afvallen)
- Maximale kracht & spier opbouw
- Conditionele en militaire trainingen & op lichaamsgewicht trainen.

Ik heb ervaring opgedaan bij het Korps Mariniers en ben 5 jaar werkzaam in de fitness industrie.
Your only competition is your potential
Wat jij onze nieuwe Personal Trainer?

Word jij onze nieuwe PT'er?

Word jij onze nieuwe PT'er?

Ben jij personal trainer of wil starten met het geven van personal training en ben je opzoek naar een sportschool waar jij jouw diensten optimaal kunt uitvoeren? Neem dan contact met ons op. Onze clubs beschikken over de nieuwste en beste apparatuur, zo kan jij jouw cliënten optimaal trainen en loop je niet tegen beperkingen aan bij het opstellen van trainingsschema’s.In een vrijblijvend gesprek leren we je graag beter kennen en bespreken we samen de mogelijkheden.
STAFF

Kom vrijblijvend kennis maken met onze club!

Ben jij nieuwsgierig naar onze club en zou jij onze clubs graag eens uitproberen? Vraag dan een dagpas aan. Met een dagpas kun jij vrijblijvend komen trainen bij Smart Fit, zodat jij zelf optimaal kan ervaren wat Smart Fit te bieden heeft.

Reviews Smart Fit Apeldoorn Centrum

"Ervaren en deskundige instructeurs die met je meedenken en een enorm gezellige sfeer weten te brengen in de sportschool."

Google reviews
Tara Ditzel

"Fijne gym! Ruim aanbod aan faciliteiten. Professioneel en motiverend personeel. Goede sfeer. Daarnaast gelegen op een top locatie in het centrum. Een mooie plek om jezelf een boost te geven in je kracht, discipline en conditie!"

Google reviews
Kenny

"Erg leuke sportschool! Lekker centraal, no nonsense, vriendelijk personeel en een breed assortiment aan apparaten."

Google reviews
Ivo Kelava

"Grote sportschool in het centrum. Veel en goede apparatuur. En er zijn goede professionele trainers aanwezig. Ook goede koffie en shakes aan de bar."

Google reviews
Dirk-Jan Berman

"Super gym midden in het centrum! Professioneel en up to date. Veel mogelijkheden voor de sporter, ben je nu een beginner of juist gevorderd, dat is hier geen probleem. Ook hier net zoals in dubbelbeek is het fijn trainen met veel mogelijkheden. Vertrouwelijke omgeving met veel apparaten die tot het maximale drijven. Zeker een aanrader."

Google reviews
Bart Vrolijk

"Een top sportschool waar je iedere dag lekker kan trainen. De materialen zijn allemaal in perfecte staat en zeer kundig personeel! Meerdere sportscholen in Apeldoorn bezocht, dit is veruit de fijnste sportschool om te trainen."

Google reviews
Pim Verberg