Smart fit Amsterdam

Smart Fit Amsterdam

 

Smart Fit Amsterdam is de Urban gym in Amsterdam Oost. Ongeacht jouw trainingsniveau vind je hier alles wat jij nodig hebt om jouw training tot een succes te maken. Van de beste krachttoestellen van Technogym en Life Fitness (waaronder Hammer Strength) tot een ruime free weight zone met dumbells tot 50 kilo.

Train gevarieerd en functioneel rondom het Synergy rek en gebruik hierbij verschillende trainingsaccessoires, zoals elastieken, zandzakken en kettlebells. Of daag jezelf uit met een boks training rondom de boksring volgens het unieke One-More-Round concept. 

Heb je behoefte aan begeleiding? Dan helpen we je graag met gratis gepersonaliseerde trainingsschema’s, met groepslessen of met uitdagende High Intensive Interval Trainingen (HiiT).

Is het slecht weer of heb je geen zin om naar de club te lopen of fietsen? Dan pak je toch gewoon de auto. Voor onze club vind je een ruime parkeerplaats waar je twee uur gratis kunt parkeren. Zo heb je genoeg tijd om jouw training af te ronden en nog even op te warmen in onze sauna of een eiwitshake te drinken aan de bar.

Adres

Molukkenstraat 192,

1098 TW Amsterdam

Contact

Openingstijden

Personal trainers

Wat jij onze nieuwe Personal Trainer?

Word jij de nieuwe PT'er in onze club?

Word jij de nieuwe PT'er in onze club?

Ben jij personal trainer of wil starten met het geven van personal training en ben je opzoek naar een sportschool waar jij jouw diensten optimaal kunt uitvoeren? Neem dan contact met ons op. Onze clubs beschikken over de nieuwste en beste apparatuur, zo kan jij jouw cliënten optimaal trainen en loop je niet tegen beperkingen aan bij het opstellen van trainingsschema’s.In een vrijblijvend gesprek leren we je graag beter kennen en bespreken we samen de mogelijkheden.
STAFF

Kom kennis maken met onze club!

Ben jij nieuwsgierig naar onze club en zou jij onze clubs graag eens uitproberen? Vraag dan een dagpas aan. Met een dagpas kun jij vrijblijvend komen trainen bij Smart Fit, zodat jij zelf optimaal kan ervaren wat Smart Fit te bieden heeft.

Reviews
Smart Fit Amsterdam

"het is echt een mooie sportschool en goed apparatuur, en ook een sauna. de medewerkers heel vriendelijk en helpen je goed. echt een top sportschool!"

Google reviews
Raul Aipasa

"Echt een toffe sportschool! Sinds de verbouwing zijn er meer apparaten bijgekomen en is de verlichting beter geworden. Het personeel is aardig en de muziek is niks mis mee. Alleen jammer van de boksring, omdat hij niet gebruikt wordt en veel ruimte inneemt."

Google reviews
Mischa Klijn

"Vandaag zijn mijn vriendin en ik voor het eerst geweest. Wij zijn blij dat wij voor deze gym gekozen hebben. Ze zijn nog bezig met wat kleine verbouwing en( dus de faciliteiten worden nog beter ). Een zeer ontspannen sfeer, mooie apparatuur ( ook aan bokszakken en een ring is gedacht. En een een heel groot compliment aan het vriendelijke en professionele personeel. Deze gym is echt een aanrader ! "

Google reviews
360Outspoken

"Heerlijke gym in Amsterdam Oost. En ik werk ik Nieuw-Vennep. Daar is ook een Smart Fit. Altijd de beste apparatuur en lekkere sfeer. Absoluut een aanrader. Met een duo abbo prima met z’n 2en sporten."

Google reviews
Alexander van Wijngaarden

"Hele fijne sportschool, lieve mensen die er werken en helpen bij uitleg van apparatuur. Fijne groepslessen, altijd schoon en goede sfeer! Iedereen is welkom."

Google reviews
Alice B

"Relaxte gym met echt veel apparatuur, onder meer van Hammersmith, Technogym en Lifefitness. En dumbbells waarvan de schijven niet zo groot zijn als tractorwielen, heel fijn. Gratis parkeren voor de deur en vriendelijke staff. Aanrader! 💪🏻✨"

Google reviews
Herman Stevens
  • Schouder press Coaching