PERSONAL TRAINING

Ben je op zoek naar ondersteuning? Dan hebben wij daar specialisten voor: Smart Fit werkt samen met gediplomeerde personal trainers. Zij kunnen je helpen bij het behalen van je persoonlijke doelen, op een zo effectief mogelijke manier. Daarbij wordt gelet op de haalbaarheid en het realiseren van een blijvend resultaat.

Hoe maak ik een afspraak?
Allereerst maak je een keuze voor één van onze personal trainers. Vervolgens neem je zelf contact met de personal trainer van jouw keuze op.
Voor Apeldoorn klik je hier.
Voor Nieuwegein klik je hier.
Voor Vlaardingen klik je hier.

Tijdens een intake gesprek worden je doelen en wensen geanalyseerd om samen een persoonlijk programma samen te stellen. Vervolgens kun je zelf bepalen of je de personal trainer vaker wilt inzetten: om je vooruitgang te meten, schema te evalueren, als motivator en/of als trainingsmaatje. Door de persoonlijke begeleiding, het regelmatig bijhouden van je vooruitgang en het evalueren van je programma zal jouw motivatie hoog blijven. Dit komt de training en resultaten aanzienlijk ten goede!

Wat zijn de kosten?
Je kunt kiezen uit diverse arrangementen, waaronder een ‘Value Pack, van 3 individuele trainingsmomenten van een half uur binnen anderhalve week voor maar €40,-.

 

Smart Fit

Smart Fit