PERSONAL TRAINERS

Trainers

Smart Fit

Elio Checa Romero

Ik ben Elio Checa Romero. Ik heb veel gesport waarbij ik voornamelijk voetbal, judo en tennis heb gespeeld op competitieniveau. Vanaf mijn 18e train ik in de sportschool en in de loop der jaren is mijn passie voor fitness en de ontwikkeling van het menselijk lichaam steeds groter geworden. 

Lees meer
Emma

Emma Jacomet

Je bent gemotiveerd en wilt verandering in jouw leven. Je hebt een abonnement bij de sportschool afgesloten om jouw doelen zo snel mogelijk te bereiken. Na een paar weken uitproberen kom je tot de conclusie dat de resultaten niet zijn zoals je had gehoopt. Je kent de machines, je hebt de motivatie en de drive. Het enige probleem is dat jij niet weet welke manier van trainen bij jou past. Het is tijd om effectiever te gaan trainen door begeleiding in te huren!

Lees meer
Smart Fit

dr. Alvin Westmaas

Je hebt alles geprobeerd: van crash diëten en urenlang op de crosstrainer staan tot een abonnement op fitnesstijdschriften in de hoop daar de oplossing te vinden. Je hebt zelfs jouw moed bij elkaar geraapt om die super afgetrainde man/vrouw in de sportschool om advies te vragen. Ondanks alles wat je gedaan hebt zie je na wekenlang ploeteren nog steeds niet het gewenste resultaat.

Lees meer