PERSONAL TRAINERS

Trainers

Smart Fit Nieuwegein

Maurice van Ling

Van jongs af aan heb ik grote passie voor zeer uiteenlopende sportdisciplines en reeds 10 jaar houd ik me professioneel bezig met training en voeding (fitnessbranche). Als fitnessinstructeur en clubmanager heb ik mijzelf sterk ontwikkeld op het persoonlijk begeleiden en motiveren van cliënten. Als enthousiaste, professionele en vooral inlevingsvermogende personal trainer, wil ik graag samen met jou naar een nieuwe levensstijl toe werken waarin je doelstelling centraal staat.

It’s time 2 Get Personal!

Lees meer
Menso

Menso Posthumus Meyjes

Mijn naam is Menso. Ik heb in het voorjaar van 2009 ontdekt dat lichaamsbeweging en fysiologie mijn passies zijn. Na verschillende studies te hebben gedaan ben ik uitgekomen bij de grootste en meest vervullende uitdaging tot zo ver, bij Overload Worldwide te Bleiswijk. Van hormoonbalans tot revalidatie, energiesysteem training en anatomisch functieherstel, deze opleiding is de kern van mijn kwaliteiten. Ik ben van mening dat een personal trainer kennis moet hebben van alle aspecten die meespelen bij het proces van fit worden.

Lees meer
Smart Fit Nieuwegein

Rosé Russell Lammerts

Hallo mijn naam is Rosé. Ik ben vanaf januari 2016 personal trainer bij Smart Fit. Wil jij je beter in lijf en leden voelen? Betere conditie, meer spierkracht in armen of benen of een paar kilo afvallen? Dan help ik je als personal trainer graag bij het behalen van jouw doelstellingen. Laten we samen jouw doelstellingen bepalen en ik help je met training, coaching en voeding!

Lees meer
Smart Fit Nieuwegein

Carmen Oostdam

Op een laagdrempelige, leuke manier kennis maken met een healthy lifestyle? Ben jij ready voor een echte life-change? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Mijn naam is Carmen Oostdam. Mijn passie is sporten en alles wat daaromheen zit. Ik doe voornamelijk veel krachttraining in combinatie met cardio.Ik heb jaren op hoog niveau gevoetbald en later de keuze gemaakt i.v.m. blessures om te gaan fitnessen en vanuit daaruit is mijn passie ontstaan.

Lees meer