nieuwsbrief - Smart Fit, de slimste manier om fit te worden!
nieuwsbrief

Elke dag open tot 17.00 uur
Een nieuwe uitdaging: sportscholen mogen van de overheid voorlopig slechts tot 17.00 uur open zijn. In deze update lees je wat Smart Fit aan het organiseren is voor jou om deze periode weer fit te blijven!

 

Zaterdag en zondag OPEN vanaf 08.00 uur
NIEUW: vanaf nu kan je op zaterdag en zondag al om 08.00 uur terecht in jouw gym. Deze ruime openingstijden in het weekeinde blijven van kracht, ook na afloop van de coronabeperkingen.

 

Extra groepslessen
Jouw Smart Fit team is druk bezig om extra lessen in te plannen overdag! Check regelmatig de Sportivity app voor het lesrooster van jouw club en reserveer jouw les. Let op: eindigt de les om 17.00 uur? Dan is douchen helaas niet mogelijk na de les, omdat we om 17.00 uur moeten sluiten.

Nieuw: Smart30
We hebben goed nieuws voor jou! We gaan korte workouts organiseren van 30 minuten om 12.00 uur en 12.30 uur. Dus ‘break your day’ en neem even tijd voor jezelf! Wat kan je ongeveer verwachten? Smart30 is een high intensity interval training (HIIT). Push jezelf tot het uiterste, zodat je na 30 minuten met een voldaan gevoel naar huis gaat. Je traint in een groep met een instructeur. Je gebruikt alleen wat kleine attributen en je eigen lichaamsgewicht. Verbaas jezelf over de resultaten die je hiermee gaat bereiken!

 

Virtuele lessen
Elke Smart Fit club is uitgerust met een groot beeldscherm in de groepsleszaal waar op het hele uur Les Mills lessen kunnen starten. Ons team laat jou graag zien hoe dit werkt. Vraag ernaar bij de frontdesk.

 

Sportivity app
Zet op je smartphone – in de instellingen – de meldingen van de Sportivity app AAN. Dan ben je als eerste op de hoogte van alle nieuwe lessen en kan je direct reserveren. Als je de app nog niet eerder gebruikt hebt, lees dan op onze website hoe de app werkt.

Keep safe
Houd je aan alle maatregelen, geef elkaar de ruimte en blijf thuis als je klachten hebt. Laten we rekening houden met elkaar! 🙏 Enorm bedankt!