Nieuwegein - Smart Fit, de slimste manier om fit te worden!
Nieuwegein

Moderne gym met retro uitstraling.

gratis dagpas

Geen contract, geen opzegtermijn, vanaf 9,99 euro!

Welkom bij Smart Fit! De eerste fitnessclub in Nederland waar je geen contract hoeft af te sluiten, geen opzegtermijn hebt en al terecht kunt vanaf 9,99 euro. Smart Fit is een hypermoderne sportschool met sfeervolle retro aankleding en een betaalsysteem met smartband!

085 - 049 3252

Bel bovenstaand nummer voor informatie of een afspraak. Ook is het mogelijk via internet te bellen, klik daarvoor op internet bellen.

 

Mailen kan natuurlijk ook: nieuwegein-noord@smart-fit.nl

 

Of kom direct naar:Dukatenburg 1B, 3437AA Nieuwegein.

Schrijf je in

Een impressie van onze gym

Onze personal trainers

Falco
de Groot
Kevin
Verwoerd
Budi
Titawano
Lucas
Hof

Gebruik je sporttegoed om een introducé mee te nemen

Wil je een keer iemand meenemen om samen te trainen, dan kun je voor €13 aan sporttegoed gebruiken om die introducé mee te nemen op een dagpas.

Volg ons op sociale media

Lees wat onze sporters over ons zeggen

Hoewel sporten nooit mijn ding is geweest kom je op een leeftijd dat je er niet meer onderuit komt. Dus gekozen voor smart-fit. Waarom? Super vriendelijk personeel, schone omgeving en continu wordt het zichtbaar bijgehouden. Ik vind het persoonlijk erg leuk dat er verschillende mensen qua leeftijd sporten en iedereen vriendelijk tegen elkaar is en er heerst en open gezellige sfeer. Geen opzegtermijn en betalen per keer.. wat wil een mens nog meer.

Chantal

Geen opzegtermijn en voor een ieder een redelijke prijs om te kunnen sporten. Ik ben goed te woord gestaan door het vriendelijke personeel en met behulp van een PT, wordt het voor mij mogelijk om een goede training te krijgen voor een goed resultaat.

Annemiek

Aardig en meedenkend personeel. Zelfs aanpassen van virtueel rooster (extra yoga in de ochtend) bleek mogelijk. Echt erg blij mee

Josje

Very friendly staff, with modern equipment. They offer classes for children so while the parents workout in the main area the child can also have an activity and keep fit.

Danielle

Vriendelijk personeel, schoon en vooral een zeer prettige sfeer. Ik ga met veel plezier en ernaar toe. Voor de beginnende sporter tot aan de ervaren sporter. Kortom fijn!

Jaspret

Schone, strakke sportschool met industriële look. Meest klantvriendelijke sportschoolconcept (geen opzegtermijn, sporten vanaf 5 euro, geen addertjes onder het gras) De mensen die er sporten zijn chill en behulpzaam. Geen trainers die continu op je lip zitten.

Valerie

Leuke en nette sportschool! Makkelijk en vriendelijk betalingssysteem. Zelf de controle over je abonnement hoeveel je betaalt per maand! Ideaal!

Jeffrey