Mixed Classes

Wil jij jouw spierkracht vergroten en tegelijkertijd werken aan je uithoudingsvermogen en flexibiliteit? Volg dan een van onze mixed groepslessen. Verbeter je shape door het verbranden van calorieën en het opbouwen van spieren tijdens een les ‘Smart Shape’, of volg een van onze circuittrainingen waarbij kracht, flexibiliteit en cardio oefeningen elkaar in rap tempo opvolgen. Bekijk hieronder ons hele aanbod mixed groepslessen en vind een les die bij jou past.

Smart Shape Mixed groepslessen

Smart Shape

Intensiteit: 🔥🔥🔥🔥
Doelgroep: Alle leeftijden 
Focus: Tonen van spieren 
Locatie: Amsterdam, Apeldoorn Zuid, Nieuwegein, Epe en Vlaardingen.

Wil jij in de beste shape van je leven komen? Volg dan onze groepsles Smart Shape. Tijdens deze les combineer je het beste van beide werelden ‘Cardio’ en ‘Kracht’. Het is een energieke groepsles waarbij je jouw uithoudingsvermogen aardig op de proef stelt en je veel calorieën verbrand. Tegelijkertijd shape jij jouw spieren doormiddel van kracht oefeningen met barbells en elastieken.

Smart Circuit

Intensiteit: 🔥🔥🔥
Doelgroep: Alle leeftijden
Focus: Variatie 
Locatie: Apeldoorn Zuid, Amsterdam, Epe en Nieuwegein. 

Houd jij van afwisseling? Volg dan eens een groepsles ‘Smart Circuit’. Tijdens deze groepsles volg jij een circuit met uiteenlopende oefeningen, waarbij je zo snel mogelijk van de ene naar de andere oefening overstapt. Tijdens de les train je zowel je kracht, als flexibiliteit en uithoudingsvermogen. Het leuke aan de les is dat het circuit wordt gegeven in de fitnesszaal. Hierdoor kunnen we tijdens de les gebruik maken van al het materiaal dat in onze clubs te vinden is.

Smart Circuit kracht groepslessen
Smart Fifty kracht groepslessen

Smart Fifty

Intensiteit: 🔥🔥🔥
Doelgroep: 50+
Focus: Fit blijven 
Locatie: Hilversum en Epe. 

Wie zegt dat je minder fit wordt naarmate je ouder wordt? Onze groepslessen Smart Fifty zijn speciaal ontwikkeld voor iedereen boven de 50 die top fit wil blijven. De lessen bestaan uit een circuittraining  met verschillende oefeningen. Hierbij worden body  weight  en oefeningen met gewichten en apparaten met elkaar afgewisseld. De oefeningen kunnen per individu worden aangepast, zo kan iedereen mee doen ongeacht blessures.

Kracht & Flexibiliteit

Intensiteit: 🔥🔥
Doelgroep: Alle leeftijden
Focus: Behoud van kracht en flexibiliteit
Locatie: Epe

Zolang mogelijk krachtig en flexibel blijven, dat doel streven wij na tijdens de groepslessen Kracht & Flexibiliteit. De lessen bestaan uit verschillende functionele oefeningen, die we gezamenlijk uitvoeren. Hoewel de oefeningen een lage belasting hebben, zult u uw spieren goed voelen branden aan het einde van de les. Volg de lessen wekelijks en ondervind de positieve invloed van deze groepslessen in u dagelijks leven.

kracht en flexibiliteit kracht groepslessen