Strength

Wil jij sterker worden en spiermassa opbouwen? Volg dan een van onze kracht groepslessen. Reshape jouw lichaam doormiddel van krachttraining in combinatie met wat conditie training tijdens een les Reshape, werk aan je lifting techniek tijdens een les ‘Smart Skillz’ of verstevig jouw core met een les Smart Core of Xcore. Bekijk hieronder ons hele aanbod kracht groepslessen en vind jouw nieuwe groepsles.

Bodypump kracht groepslessen

BodyPump (LesMills)

Intensiteit: 🔥🔥🔥🔥🔥
Doelgroep: Alle leeftijden 
Focus: Full body 
Locatie: Amsterdam, Apeldoorn Zuid, Ede, Epe, Hilversum, Nieuwegein en Vlaardingen 

BodyPump is de barbell work-out voor het hele lichaam. Tijdens de les voer je verschillende krachtoefeningen uit, waarbij alle spierengroepen worden mee genomen. Hierbij werk je met hoge herhalingen voor het ontwikkelen van strakke en atletische spieren. Na een aantal trainingen zal je merken dat je kracht toeneemt en dat je de gewichten aan je barbell langzaam kunt verhogen.

Reshape

Intensiteit: 🔥🔥🔥🔥
Doelgroep: Alle leeftijden
Focus: Opbouwen en tonen van spiermassa 
Locatie: Apeldoorn Zuid 

Altijd al gedroomd van een strak geshaped lichaam? Hier gaan we aan werken tijdens de groepslessen ‘Reshape’. Tijdens de lessen combineren we verschillende oefeningen met een barbell en losse gewichten om alle spiergroepen te kunnen aanspreken. Deze krachttraining wordt gecombineerd met een deel conditie training voor het tonen van de opgebouwde spiermassa.

Reshape kracht groepslessen
Smart Skillz kracht groepslessen

Smart Skillz

Intensiteit: 🔥🔥🔥
Doelgroep: Alle leeftijden 
Full Body: Techniek 
Locatie: Apeldoorn Zuid en Nieuw-Vennep 

Wil jij jouw training naar een hoger niveau tillen? Volg dan een aantal lessen Smart Skills. Smart Skills is een Small group training die wordt gegeven door een van onze personal trainers. Tijdens deze groepsles staat techniek centraal. Iedere training wordt er gefocust op de techniek van een aantal krachtoefeningen. De lessen worden gegeven in kleine groepen, waardoor je veel persoonlijke aandacht kan verwachten.

Smart Core

Intensiteit: 🔥🔥
Doelgroep: Alle leeftijden
Focus: Sterker lichaam en slanke taille 
Locatie: Apeldoorn Zuid  

Deze les heeft alle ingrediënten voor een sterker lichaam en een slanke taille. De groepslessen bestaan uit verschillende oefeningen, die zich voornamelijk focussen op het versterken van je core. Natuurlijk slaan we de rest van het lichaam niet helemaal over. Tijdens de les werk je met verschillende materialen, zo wordt de intensiteit van de training vergroot.

Groepsles 2 Smart Fit Nieuwegein
XCORE kracht groepslessen

XCore

Intensiteit: 🔥🔥🔥
Doelgroep: Alle leeftijden 
Full Body: Full body 
Locatie: Apeldoorn Zuid, Epe, Hilversum en Vlaardingen

Vind jij het trainen van je buikspieren saai? Dan heb je nog nooit een les Xcore geprobeerd. Tijdens de intense lessen voer je verschillende explosieve oefeningen uit met een Xcore buis, waarbij de focus ligt op je buikspieren. Je voert de oefeningen uit de maat van de leukste energieke hits, wat maakt dat alles wilt geven tijdens de training.