hoe-werkt-de-app - Smart Fit, de slimste manier om fit te worden!
hoe-werkt-de-app

Activeren van de app Sportivity

  1. Download de Sportivity app op je telefoon of tablet.
  2. Maak nu een wachtwoord aan via de link die je hebt ontvangen per mail en open de Sportivity app. De inlogpagina opent nu vanzelf. Vul in bij gebruikersnaam: het e-mailadres waarmee je bij Smart Fit staat geregistreerd. Gebruik het wachtwoord dat je zojuist hebt ingesteld om in te loggen.
    Geen wachtwoord? Klik op WACHTWOORD VERGETEN, vul je e-mailadres in en klik op VERZENDEN. Je ontvangt per mail een link om een wachtwoord aan te maken. Check eventueel je spambox.
  3. Na inloggen kom je op de startpagina van de app. Klik op Reserveringen, daarna op NIEUWE RESERVERING MAKEN. In het overzicht van deze week kan je met het pijltje rechtsboven naar de volgende week.
  4. Kies een dag en klik op de les die je wilt reserveren. Je ziet nu alle details van de les. Klik op RESERVERING MAKEN en klik op JA. Wacht op de melding dat je hebt INGESCHREVEN en klik op OK.
  5. In het overzicht Reserveringen vind je een overzicht van al jouw reserveringen. Ga je niet? Meld je tijdig af in de app, dan komt jouw plek vrij voor iemand anders.

Tips:

  • Volg je vaak dezelfde les? Selecteer de les en klik rechtsboven op het hartje om een les toe te voegen aan jouw FAVORIETEN. De lijst met favorieten vind je terug in het overzicht Reserveringen op de startpagina van de app. Niet langer favoriet? Selecteer de les en tik op het hartje om uit te zetten.
  • Reserveren voor de volgende week kan na afloop van de les. Je kunt maximaal 1 week van tevoren reserveren.
  • In de app kan je jouw huidige abonnement inzien met de theoretische einddatum. Zodra je contractvrij bent – en je dus maandelijks op zou kunnen zeggen – geeft de app aan dat je abonnement geldig is tot het eind van de maand. Je abonnement wordt automatisch maandelijks verlengd.