hoe-werkt-de-app - Smart Fit, de slimste manier om fit te worden!
hoe-werkt-de-app

Activeren van de app Sportivity

Deze app heb je nodig om je bezoek aan het fitnesscentrum aan te melden. Niet alleen voor groepslessen, óók voor de fitnesszaal. Reserveren is noodzakelijk i.v.m. de corona maatregelen van het RIVM. Hiermee voorkomen we dat er teveel mensen tegelijk op de club zijn.

 1. Download de Sportivity app op je telefoon of tablet.
 2. Via de link die je hebt ontvangen per mail kan je een wachtwoord aanmaken. Geen mail met link ontvangen? Sla stap 3 over en ga door met stap 4 vanaf *]
 3. Maak een wachtwoord aan.
 4. Open de Sportivity app. Je komt terecht op de inlogpagina. Je gebruikersnaam is het e-mailadres waarmee je bij Smart Fit staat geregistreerd. Gebruik het wachtwoord dat je zojuist hebt ingesteld om in te loggen. *] Geen wachtwoord aangemaakt? Klik op WACHTWOORD VERGETEN, vul je e-mailadres in en klik op VERZENDEN. Je ontvangt nu per mail een link om een wachtwoord aan te maken. Check eventueel je spambox.
 5. Je komt nu in de startpagina van de app.
 6. Klik op RESERVERINGEN.
 7. Daarna op NIEUWE RESERVERING MAKEN.
 8. Nu kom je in het overzicht van deze week. Je kan met het pijltje rechtsboven naar de volgende week. Reserveren via de app kan voor lessen vanaf week 23!
 9. In het overzicht zie je alle dagen van de week en per dag alle lessen die wij aanbieden met naam, datum en tijd.
 10. Klik op de les die je wilt reserveren. Je ziet hier nogmaals de naam van de les, de locatie, tijd en datum en het huidig aantal reserveringen en max. aantal deelnemers. Klik op RESERVERING MAKEN. Je krijgt nog een extra JA/NEE vraag. Klik op JA en wacht op de melding dat je hebt INGESCHREVEN. Klik op OK.
 11. Als je terug gaat naar stap 6 zie je nu ook een overzicht van je gereserveerde lessen! Tip: doe je vaak dezelfde les? Klik dan in dit overzicht rechtsboven op het hartje. Nu staat die les bij stap 6 onder FAVORIETEN.

Let op:

Reserveren kan pas zodra de betreffende les in de week ervoor is afgelopen!
In de app kan je jouw huidige abonnement inzien met de theoretische einddatum. Zodra je contractvrij bent – en je dus maandelijks op zou kunnen zeggen – geeft de app aan dat je abonnement geldig is tot het eind van de maand. Je abonnement wordt automatisch maandelijks verlengd.