FAQ

Hoe werkt de Smart Fit formule?

Heel makkelijk en voordelig! Bij inschrijving ontvang je van de Smart Fit crew een smartband met daarin jouw digitale portemonnee. Je stort daar tegoed op, minimaal €5 per maand via aut inc. Per bezoek betaal je €5 maar let op: heb je 5 bezoeken bereikt, sport je daarna de rest van de maand GRATIS!

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van douches en lockers?

NEE, de douches en de lockers zijn bij Smart Fit GRATIS te gebruiken. 

Kan ik de bootcamp area individueel gebruiken?

Smart Fit heeft een grote Bootcamp Area, waar je kunt trainen met Kettle Bells, Ringen, Sandbags, noem maar op, alles is aanwezig. Daarnaast hebben we ook nog een echte Boksring om je in de stemming te brengen. Je kunt ervan gebruik maken wanneer je wilt. Maar let op: no contact!

Hoe kan ik een personal trainer boeken?

Alle Personal Trainers die aan het werk zijn bij Smart Fit werken voor zichzelf en zijn niet aan Smart Fit verbonden. Als je gebruik wilt maken van de diensten van een van hen, raadpleeg dan de website of de PT-wall in de club. Je betaalt rechtstreeks aan de Personal Trainer.

Hoeveel kost het om deel te nemen aan groepslessen?

Dat hangt er vanaf, virtuele lessen zijn gratis en live lessen kosten slechts €1 per deelnemer.

Virtuele Groepslessen zijn lessen die we geven via Streaming Video’s. Dat wil zeggen dat we op elk heel uur van de dag lessen aanbieden. Er is een enorme hoeveelheid in aanbod, van Yoga tot Zumba en van Core Strength tot Kickbox. 

Live lessen worden per les betaald via de lessenterminal voor de zaal.

Houdbaarheid sporttegoed

Het tegoed dat op je account staat is sporttegoed en bedoeld voor betaling van de toegang tot de club en het gebruik van de faciliteiten. Voor jouw gemak hebben we het mogelijk gemaakt dat je het sporttegoed ook mag gebruiken voor het kopen van drankjes, echter met een maximum van € 5,- per dag. Het is de bedoeling dat je het sporttegoed opsport en niet opmaakt aan consumpties. Let op: Je tegoed heeft een houdbaarheid van 12 maanden. Tegoed dat 12 maanden geleden is gestort en niet is opgesport, vervalt. Bij opzegging vervalt het dan nog openstaande bedrag. Het is dus zaak dat je je saldo eerst op sport, voordat je opzegt. En zoals gezegd, GEEN opzegtermijn!

Hoe gaat dat met vakantie?

Of je nu met vakantie gaat, of je hebt even geen tijd om te sporten, geen probleem, je saldo blijft gewoon staan.