Dance

Ben jij opzoek naar een leuke swingende groepsles, waar plezier maken centraal staat? Volg dan een van onze dans groepslessen. Gooi je heupen los tijdens onze les Smart Zumba of zing stiekem mee met je favoriete muziek terwijl je de leukste dansmoves uitvoert tijdens een les Sh’bam. Tijdens welke van onze dans groepslessen ga jij helemaal los?

SH'BAM dans groepslessen

Sh'Bam (LesMills)

Intensiteit: 🔥🔥🔥
Doelgroep: Alle leeftijden 
Focus: Simpele dansmoves 
Locatie: Epe 

Houd je eigenlijk niet van sporten en zoek je een leuke manier om toch in beweging te komen? Dan is Sh’bam echt iets voor jou. Sh’bam is een van onze meest swingende groepslessen. Tijdens de les dans je op de leukste hits van de afgelopen decennia’s. Zing stiekem mee terwijl je de dansmoves van de instructeur volgt. Heb je geen ervaring met dansen, dat maakt niet uit. De dansmoves zijn vrij eenvoudig en voor iedereen te volgen. Daarbij is het vooral belangrijk dat je plezier maakt en in beweging komt.

Smart Zumba

Intensiteit: 🔥🔥🔥🔥
Doelgroep: Alle leeftijden
Focus: Plezier en Conditie 
Locatie: Apeldoorn Zuid, Nieuw-Vennep, Nieuwegein en Vlaardingen

Calorieën verbranden en aan je conditie werken, zonder dat je het door hebt. Wie wil dat nu niet? Dit kan allemaal tijdens onze groepslessen Smart Zumba. Zumba is een combinatie van verschillende Latijns-Amerikaanse dansvormen, zoals salsa, merengue, axé, samba en cumbia. Tijdens de les voer je verschillende choreografieën uit op bijpassende Latin muziek. De opzwepende muziek zorgt ervoor dat jij geen minuut stil kan staan, pas wanneer de muziek stopt, zal je merken hoe intensief dansen kan zijn.

Zumba Dans groepslessen