Rooster - Smart Fit, de slimste manier om fit te worden!
Rooster

Onze groepslessenroosters per vestiging

Een overzicht van de groepslessen per vestiging kun je bekijken, door hieronder eerst de vestiging te selecteren. Je kunt reserveren voor de lessen met onze app, maar ook door in te loggen op deze site en daar een les te reserveren.

Gele blokken zijn nog beschikbaar
Grijze blokken zijn lessen die vol of reeds geweest zijn

Nu bij Smart Fit: FitSnacks TV

Maak kennis met FitSnacks TV

FitSnacks is een revolutionair on-demand video platform. FitSnacks presenteert je een groot scala aan workoutvarianten en lifestyle tips in snackformaat. De perfecte ondersteuning om fit te worden en te blijven.

Te bekijken via je smartphone, tablet, pc, laptop & smart tv

Gebruiksgemak, daar draait het om op FitSnacks.TV! Workouts op het werk, in het park, op de sportschool of juist lekker thuis sporten? Dat kan! Bekijk de inspirerende lifestyle video’s, bijvoorbeeld als je onderweg bent of gewoon fijn aan het ontspannen op de bank. FitSnacks.TV is er voor je wanneer jij wilt. FitSnacks.TV is tevens te gebruiken als aanvulling op je vaste sportmoment, onder begeleiding van een professionele coach.

Voor iedereen met sportieve ambities

FitSnacks.TV is voor iedereen die graag (meer) aan sport wil doen en wil genieten van het gebruiksgemak van deze vernieuwende online service. Je kunt immers jouw favoriete workout of sport-gerelateerde video starten op het moment dat het jou het beste uitkomt. Vanwege het brede scala aan workouts is het platform toegankelijk voor iedereen. Van kids, tot oudere jongeren. Het platform biedt voor ieder wat wils!

Altijd en overal

Kies voor een sportieve snack en ga voor 24/7 on demand, YOUR Demand. Je kunt dus altijd en overal sporten wanneer het jou uitkomt.

Ruim 30 workoutvarianten

Op dit moment zijn er al ruim 30 workoutvarianten te vinden op FitSnacks.TV. De workouts worden regelmatig aangevuld door voldoende workoutvariatie. De workouts worden aangeboden in diverse categorieën, waaronder Body & Mind. HIIT, Dance, Circuit Training en Basic Workouts. Voor ieder wat wils!