coaching

Ben jij nieuw in de sportschool, heb jij een specifiek doel of wil je jouw training optimaliseren? Denk dan eens na over coaching. 

Afhankelijk van jouw doelstelling en trainingsniveau bieden wij verschillende vormen van coaching aan om jouw doelen te ondersteunen. Vraag bijvoorbeeld een gratis gepersonaliseerd trainingsschema aan, waarmee je effectief kan werken aan jouw doelen, of plan maandelijks een 1-op-1 moment in met een van onze personal trainers, om al jouw trainingsvragen te stellen en jouw voortgang te bespreken.

Fit Out

Ben jij opzoek naar een effectief trainingsschema aangepast op basis van jouw doel en trainingsniveau? Download dan gratis een gepersonaliseerd trainingsschema via de Fit Out zuil in jouw club.

 • Trainingsschema voor 1 dag of 6 weken 
 • Voorbeeld video’s
 • App met log functie 

Fit Out biedt jou trainingsschema’s voor 1 enkele training en complete trainingsschema’s voor 6 weken.

Selecteer jouw trainingsniveau en fitness doel. Kies vervolgens hoeveel dagen per week je wilt trainen, op welk lichaamsdeel je de focus wilt leggen en welke attributen je wilt gebruiken tijdens je trainingen. Op basis van deze gegevens stelt Fit Out een trainingsschema voor je samen. 

Je kunt het trainingsschema bekijken in de Fit Out app. Bij iedere oefening vind je een voorbeeld video. Deze video laat zien hoe je de oefening moet uitvoeren en welke attributen je nodig hebt.

Tijdens je training kun je de Fit Out app gebruiken om het gebruikte gewicht te noteren en om per oefening notities toe te voegen. Zo kan je gemakkelijk je progressie behouden. Na 6 weken zul je merken dat je een stuk sterker bent dan toen je aan het trainingsschema begon.

Smart Coach

Twijfel jij wel eens over de uitvoering van je oefeningen en zou je graag eens advies krijgen van een personal trainer om de effectiviteit van jouw trainingen te vergroten? Misschien is de optie Smart Coach dan wat voor jou. 

 

 • Gepersonaliseerd trainingsschema (Fit Out) 
 • Tips en adviezen van Personal Trainers 
 • Antwoord op al jouw vragen rondom je trainingsschema 

Voor een effectieve training is niet alleen de oefening selectie van belang, maar ook de uitvoering van de oefeningen, het tempo, je ademhaling en het gewicht. 

De optie Smart Coach geeft jou de mogelijkheid om op vaste tijdstippen vragen te stellen aan onze Personal Trainers. 

Weet jij bijvoorbeeld met welke tempo je de oefeningen uit je trainingsschema moet uitvoeren voor optimale spiergroei en op elke momenten je tijdens je sets moet in een uitademen. Krijg antwoord op al deze en al je andere vragen rondom je trainingsschema en laat de Personal Trainers meteen even meekijken met je uitvoeren. 

Pas vervolgens de tips en adviezen zelf toe om de effectiviteit  van trainingen te vergroten.

Personal Training Smart Fit Nieuw Vennep
Schouder press Coaching

Personal

Heb je een specifiek doel of ben je herstellende van een blessure? Dan kan het zijn dat de trainingsschema’s van Fit Out niet 100% aansluiten op jouw specifieke situatie.  In dit geval kan je kiezen voor de optie Personal.

 • Door een personal trainer aangepast trainingsschema 
 • Bespreking van je trainingsschema
 • Maandelijks een half uur 1-op-1 contact met je personal trainer

Bij de optie personal past een personal trainer een trainingsschema compleet aan op jouw wensen en behoefte. Een personal trainer houdt hierbij niet alleen rekening met je doel en trainingsniveau, maar ook met mogelijke blessures, persoonlijke voorkeur en lichaamsbouw. 

Na het aanpassen van het schema loopt de personal trainer het gehele schema met je door, tijdens een maandelijks contactmoment van een half uur. 

Tijdens dit contactmoment kan je al jouw vragen over het trainingsschema stellen en ontvang  je tips en adviezen om de oefeningen zo effectief mogelijk uit te voeren.

Personal +

Heb jij een specifiek doel en heb je naast trainingsadvies ook behoefte aan een voedingsadvies, of heb jij nog weinig ervaring met trainen en heb je behoefte aan extra uitleg? Ga dan voor de optie personal + 

 • Door een personal trainer aangepast trainingsschema 
 • Bespreking van je trainingsschema
 • Maandelijks een uur 1-op-1 contact met je personal trainer
 • Optioneel: Voedingsadvies 

De optie personal + is vergelijkbaar met de optie personal. Een personal trainer past een trainingsschema aan op basis van jouw persoonlijke situatie en doelen. 

Bij de optie personal + heb je in plaats van een maandelijks contactmoment van een half uur,  een uur beschikbaar om al jouw vragen te stellen aan de personal trainer. Deze extra tijd geeft je de mogelijkheid alle oefeningen uit je  trainingsschema door te lopen met de personal trainer in plaats van een selectie. 

Ook kun je deze extra tijd gebruiken voor voedingsadvies. Voeding bepaalt immers je hele energiehuishouding, en is cruciaal voor zowel afvallen als het opbouwen van spiermassa. 

 

Personal Training

Vind jij het lastig om je aan je doelen te houden, heb je behoefte aan meer ondersteuning tijdens het trainen? Dan kun je er voor kiezen om te starten onder de begeleiding van een personal trainer.

 

 • Begeleiding op maat 
 • Begeleid trainen 
 • Voeding en leefstijl advies 
 • Wekelijkse contact momenten 

Een personal trainer helpt je bij het opstellen van realistische lange termijn doelen en zorgt ervoor dat jij koers houdt richting deze doelen. Je kunt er zelf voor kiezen hoe vaak je onder begeleiding traint en op welke vlakken je begeleiding wilt ontvangen. Een personal trainer kan je niet alleen helpen met je training, maar ook met een voedingsplan aangepast aan jouw doelen en je ondersteunen bij leefstijl veranderingen.

Intake gesprek Coaching

Benieuwd naar de Personal Trainers in jouw club? Bekijk dan de pagina van jouw club.
Op deze pagina stellen de Personal Trainers zich kort aan jou voor.