Smart Yoga - Smart Fit, de slimste manier om fit te worden!
Smart Yoga

Smart Yoga

350 kcal verbrand
55

minuten

Niveau: Gemiddeld
Max aantal
Trainers:

Wat is Smart Yoga?

Dit is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. De oorsprong van deze training ligt in het Verre Oosten waar veel mensen Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans. Hoe vind je de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning? Smart Yoga biedt de oplossing.

 

Is Smart Yoga iets voor mij?

Deze les is geschikt voor een brede doelgroep ongeacht leeftijd, niveau en geslacht. Wanneer je gezond bent, helpt Smart Yoga je om fit te worden. Als jij op zoek bent naar balans in je leven, dan helpt deze training je daar zeker bij.

 

Hoe ziet een Smart Yoga les eruit?

De stem van de coach en de klanken van de muziek nemen je mee, even weg van de drukte. Ontspanning en inspanning wisselen elkaar af. De yoga-oefeningen hebben als doel de spieren sterker en langer te maken, maar geven je toch een ontspannen gevoel. Je focus ligt op het goed uitvoeren van die ene oefening, totdat je deze onder controle hebt. Je verlaat de les met een leeg hoofd, een gezond lichaam en nieuwe energie.