Smart Battle - Smart Fit, de slimste manier om fit te worden!
Smart Battle

Smart Battle

650 kcal verbrand
55

minuten

Niveau: Heel zwaar
Max aantal
Trainers:

Wat is Smart Battle?

Dit is een effectief trainingsprogramma geïnspireerd op bewegingen uit karate, boksen en andere vechtsporten uit het Verre Oosten. De training bestaat uit dynamische stoot- en traptechnieken afgewisseld met rustige bewegingen. Smart Battle is meer dan alleen bewegen: je bent zowel fysiek als mentaal bezig.

 

Is Smart Battle iets voor mij?

Deze les is voor iedereen die doelgericht wil werken aan een fysieke en mentale training. Tijdens de intensieve les wordt het maximale uit jezelf gehaald, maar jij bepaalt je eigen grenzen. Jong, oud, man, vrouw, beginner of gevorderd: iedereen in de groep werkt aan een eigen doelstelling met Smart Battle.

 

Hoe ziet een Smart Battle les eruit?

Deze les kenmerkt zich door een oosterse sfeer in combinatie met de westerse snelheid. De muziek wijst je de weg: een stevig ritme wordt afgewisseld met rustige klanken. De coach daagt je uit om hardop uit te ademen op een volgende stoot- en trapoefening. De sfeer en denkwijze van het Verre Oosten geven je de mogelijkheid te ontspannen van de snelheid van alledag tijdens deze uitdagende training.