Cardio & Conditionig

Houd jij ervan om jezelf in het zweet te werken en je uithoudingsvermogen op de proef te stellen? Doe dan mee met een van onze cardio en conditie groepslessen. Ontdek hoe intensief en afwisselend fietsen kan zijn tijdens een groepsles Smart Spinning of combineer conditietraining met kracht oefeningen tijdens een les BRN of BodyAttack. Bekijk hieronder al onze cardio en conditie groepslessen en vind een les die bij jou past.

Body Attack cardio en conditie groepslessen

Body Attack (LesMills)

Intensiteit: 🔥🔥🔥🔥
Doelgroep: Alle leeftijden 
Focus: Full body 
Locatie: Apeldoorn Zuid en Epe. 

Verbeter je uithoudingvermogen en vergroot je kracht met deze leuke en uitdagende bodyweight training. Body Attack is een vorm van functionele fitness, waarbij je eenvoudige atletische bewegingen met kracht oefeningen combineert om je hele lichaam te trainen. De lessen zijn hierdoor toegankelijk voor sporters van ieder niveau. Wil je de intensiteit van de training verhogen of verlagen, kies dan voor een van de verschillende opties die worden aangeboden tijdens de training.

Smart Spinning

Intensiteit: 🔥🔥🔥🔥🔥
Doelgroep: Alle leeftijden
Focus: Uithoudingvermogen 
Locatie: Apeldoorn Zuid, Epe, Nieuw-Vennep en Vlaardingen. 

Stel jij graag jouw uithouding vermogen op de proef? Doe dan mee met een les Smart Spinning. Tijdens een les spinning fiets je verschillende etappes op motiverende muziek. Hierbij is wissel je af tussen zitten en staand fietsen, tussen sprints en heling fietsen en verander je van handpositie. Wie wist dat fietsen zo afwisselend kon zijn.

Smart Spinning Cardio en Conditie groepslessen
BRN Cardio en Conditie groepslessen

Brn

Intensiteit: 🔥🔥🔥
Doelgroep: Alle leeftijden 
Focus: Conditie, kracht en buikspieren
Locatie: Apeldoorn Zuid en Vlaardingen

Opzoek naar een complete training waarbij je werkt aan je uithoudingsvermogen, je spieren verstrekt en je buikspieren train? Volg dan eens een les BRN. BRN is een intensieve groepsles, waarbij je verschillende bewegingen uitvoert met XCO buizen. De buizen zorgen ervoor dat je tot 33% meer kcal dan wanneer je zonder zou trainen.