Body & Mind

Heb je last van stress na een lange werkdag en heb je behoefte aan een les die jou helpt ontspannen? Doe dan mee met een van onze body & mind groepslessen. Vergroot je lichaamsbewustzijn met ademhalingsoefeningen tijdens een les Dru Yoga, werk aan je houding en flexibiliteit tijdens een les Pilates of combineer de voordelen van de verschillende Body en Mind groepslessen tijdens een les BodyBalance. Bekijk hieronder ons hele aanbod body en mind groepslessen en vind de les jou helpt ontspannen.

Bodybalance Body en mind groepslessen

Body Balance (LesMills)

Intensiteit: ūüĒ•ūüĒ•
Doelgroep: Alle leeftijden
Focus: Kracht en flexibiliteit
Locatie: Apeldoorn Zuid en Epe

Word helemaal zen na een lange werkdag en werk tegelijkertijd aan je lichaamshouding en flexibiliteit. BodyBalance is een combinatie van yoga, tai chi en pilates. Tijdens de les voer je eenvoudige yoga bewegingen uit, die je helpen jouw lichaam sterker en flexibeler te maken, terwijl je focust op je ademhaling. Door de combinatie van deze disciplines zijn de lessen van BodyBalance erg gevarieerd, en is BodyBalance de perfect les voor beginners en mensen die willen profiteren van de voordelen van de verschillende disciplines.

Smart Yoga

Intensiteit: ūüĒ•ūüĒ•
Doelgroep: Alle leeftijden
Focus: Verbinding tussen lichaam en geest
Locatie: Amsterdam, Nieuw-Vennep 

Zit jij veel stil en wil je jouw houding en flexibiliteit verbeteren of heb je last van een blessure? Volg dan eens een les Pilates. Waar bij Yoga de focus ligt op het verbinden van lichaam en geest, ligt de focus bij Pilates vooral op het verbeteren van je houding en het voorkomen en genezen van blessures. Tijdens Pilates train je voornamelijk de stabiliteit van je core (het centrum van je lichaam). Een sterke kern geeft je met elke activiteit meer kracht en balans en vermindert het risico op blessures. Daarnaast gebruik je de spieren uit je core dagelijks bij vrijwel alles wat je doet.

Smart Yoga Body en mind groepslessen
Pilates Body en mind groepslessen

Pilates

Intensiteit: ūüĒ•ūüĒ•ūüĒ•
Doelgroep: Alle leeftijden 
Focus: Diepe spieren, flexibiliteit, evenwicht, coördinatie en een goede houding
Locatie: Amsterdam, Nieuw-Vennep en Epe

Heb je het idee dat het leven aan je voorbij raast? Leer dan je focus te verleggen en tot stilstand te komen tijdens een les yoga. Het doel van Yoga is het verbinden van je lichaam en geest. Tijdens een les Yoga voer je verschillende uitdagende bewegingen uit. Tijdens deze bewegingen leg je de focus op je ademhaling. Deze focus zorgt ervoor dat je de bewegingen met een groter bewustzijn uitvoert en dat je meer controle over je lichaam ervaart. Een les  yoga zorgt hierdoor voor meer flexibiliteit, coördinatie en bovenal meer controle over je lichaam en geest.

Dru Yoga

Intensiteit: ūüĒ•
Doelgroep: Alle leeftijden
Focus: Lichaamsbewustzijn
Locatie: Epe 

Ervaar je veel stress en lukt het je maar niet om te ontspannen? Volg dan een les Dru Yoga. Dru Yoga is de alle rustigste versie van Yoga. Waarbij je bij andere vormen van yoga complexe bewegingen uitvoert, om het bewustzijn van het lichaam te vergroten, ligt de focus tijdens  Dru Yoga meer op rust en emotie. Om deze reden voer je tijdens Dru yoga alleen kalme bewegingen uit die weinig weerstand oproepen en ervoor zorgen dat je al je spanning kunt loslaten.

Dru Yoga Body & Mind groepslessen