Apeldoorn Zuid - Smart Fit, de slimste manier om fit te worden!
Apeldoorn Zuid

Moderne gym met retro uitstraling

gratis dagpas

Geen contract, geen opzegtermijn, vanaf 9,99 euro!

Welkom bij Smart Fit! De eerste fitnessclub in Nederland waar je geen contract hoeft af te sluiten, geen opzegtermijn hebt en al terecht kunt vanaf 9,99 euro. Smart Fit is een hypermoderne sportschool met sfeervolle retro aankleding en een betaalsysteem met smartband!

085 - 049 3251

Bel bovenstaand nummer voor informatie of een afspraak. 

 

Mailen kan natuurlijk ook: apeldoorn-zuid@smart-fit.nl.

 

Of kom direct naar: Dubbelbeek 22, 7333 NJ Apeldoorn.

Schrijf je in

Een impressie van onze gym

Onze personal trainers

Dave
Kleiboer
Guus
Henkens
Chris
Alferink

Gebruik je sporttegoed om een introducé mee te nemen

Wil je een keer iemand meenemen om samen te trainen, dan kun je voor €13 aan sporttegoed gebruiken om die introducé mee te nemen op een dagpas.

Volg ons op sociale media

Lees wat onze sporters over ons zeggen

Bij Smart fit (voorheen Josine) train ik nu meer dan 6 jaar 2 x per week. Dit gedurende al die jaren tot volle tevredenheid. Goede professionele begeleiding en uitdagende programma's. Na afloop van de trainingen is het goed toeven aan de sportbar. Ik kan dit fitnesscentrum dan ook van harte aanbevelen!!

Peter

Top sportschool! Goeie service, gezellig sfeer onder de klanten. Als je vragen hebt, kun je altijd terecht. Leuke lessen en een top crossbox waar je je helemaal kunt uitleven!

Silja

Na lang zoeken welke sportschool er bij mij past, ben ik uitgekomen bij Smart-Fit. Een prettige sportschool met mooie aankleding, veel aanbod aan leuke lessen en een uniek concept waarin ik nooit teveel betaal! Ik kan deze sportschool iedereen aanraden!

Julia

Zeer tevreden, goede en gevarieerde groepslessen. Gemotiveerd en vriendelijk personeel!!

Chantal