Apeldoorn Centrum - Smart Fit, de slimste manier om fit te worden!
Apeldoorn Centrum

Moderne gym met retro uitstraling

Schrijf je in

Geen contract, geen opzegtermijn, vanaf 16 euro!

Welkom bij Smart Fit! De eerste fitnessclub in Nederland waar je geen contract hoeft af te sluiten, geen opzegtermijn hebt en al terecht kunt vanaf 16,- per maand. Smart Fit is een hypermoderne sportschool met sfeervolle retro aankleding en een betaalsysteem met smartband!

085 - 049 3255

Bel bovenstaand nummer voor informatie of een afspraak. Ook is het mogelijk via internet te bellen, klik daarvoor op internet bellen.

 

Mailen kan natuurlijk ook: apeldoorn-centrum@smart-fit.nl 

 

Of kom direct naar: Kanaalstraat 90, 7311 ML Apeldoorn.


Het laatste nieuws van Smart Fit Apeldoorn

Vraag een gratis dagpas aan

Een impressie van onze gym

Onze personal trainers

Nancy
van Petersen

Gebruik je sporttegoed om een introducé mee te nemen

Wil je een keer iemand meenemen om samen te trainen, dan kun je voor €13 aan sporttegoed gebruiken om die introducé mee te nemen op een dagpas.

Volg ons op sociale media

Lees wat onze sporters over ons zeggen

Bij Smart fit (voorheen Josine) train ik nu meer dan 6 jaar 2 x per week. Dit gedurende al die jaren tot volle tevredenheid. Goede professionele begeleiding en uitdagende programma's. Na afloop van de trainingen is het goed toeven aan de sportbar. Ik kan dit fitnesscentrum dan ook van harte aanbevelen!!

Peter

Top sportschool! Goeie service, gezellig sfeer onder de klanten. Als je vragen hebt, kun je altijd terecht. Leuke lessen en een top crossbox waar je je helemaal kunt uitleven!

Silja

Na lang zoeken welke sportschool er bij mij past, ben ik uitgekomen bij Smart-Fit. Een prettige sportschool met mooie aankleding, veel aanbod aan leuke lessen en een uniek concept waarin ik nooit teveel betaal! Ik kan deze sportschool iedereen aanraden!

Julia

Zeer tevreden, goede en gevarieerde groepslessen. Gemotiveerd en vriendelijk personeel!!

Chantal