Smart Fit Ede open! - Smart Fit, de slimste manier om fit te worden!
Blog
08
08
2021

Smart Fit Ede open!

Door Smart Fit 0

Smart Fit heeft de deuren van de nieuwe vestiging in Ede geopend! Deze gloednieuwe club aan de Achterdoelen 21 – in het voormalige V&D pand – is helemaal van deze tijd en wordt dé urban gym van Ede. 

 

Maar liefst 1800 m2 met een industriële look & feel, met de nieuwste apparatuur, grote groepsleszaal, ook virtuele lessen en een boxing ring met het nieuwe ‘One More Round’ concept.  Ruime en moderne kleedkamers met douches en elke kleedkamer krijgt een eigen infrarood-sauna. 

 

In de bar & lounge wordt biologische koffie geserveerd op barista-niveau en shakes met verse melk. Om je bidon te vullen zijn er tappunten met sportdrank en gekoeld water. Niet alleen goed voor je lichaam maar ook voor de natuur! De helft van de opbrengst van de verkoop van onze sportdrank gaat naar het WNF voor het opruimen van de oceanen. Samen sterk tegen de plastic soep! Voor frisdranken, energy-bars, pre-workouts, etc., staan er vending machines in de club. 

 

Tip: Dance studio imove gaat haar krachten bundelen met Smart Fit en heeft zich in ons pand gevestigd. Terwijl de kids lekker dansen heb jij tijd voor je eigen workout. 

 

Je kunt vertrouwen op een veilige omgeving met optimale airco en ventilatiesystemen en no-touch-waterkranen met sensor. Ons team in Ede bestaat uit ervaren instructeurs en personal trainers. Kom langs voor een rondleiding en ervaar hoe fantastisch het is om te sporten in de pre-opening fase! Als jij je nu inschrijft voor een jaarabonnement, dan sport je de eerste 8 weken gratis!