Tijdelijke sluiting vanwege corona - Smart Fit, de slimste manier om fit te worden!
Blog
15
12
2020

Tijdelijke sluiting vanwege corona

Door Smart Fit 0

"Commitment is an ACT, not only a WORD!"

Met quotes als bovenstaand houden we jou gemotiveerd, maar dat geldt natuurlijk ook voor onszelf! Opnieuw vraagt de overheid van ons om de clubs te sluiten. Wij kijken nu al halsreikend uit naar het moment dat we weer voor jou klaar mogen staan. Tot die tijd zullen we je blijven bedienen met alles wat in onze macht ligt:
•Virtuele lessen via Facebook: Smart Fit live Groepsfitness. (het rooster staat op onze site en delen we via de socials)
•Virtuele lessen via Les Mills
•Virtuele lessen via House Of Workouts

De buitentrainingen zijn weer begonnen!

Smart Fit outdoor training

De ruimte die de overheid ons gunt is erg summier en komt met veel beperkingen, maar de ruimte die we krijgen, pakken we maximaal aan! Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat! Daarom gaan we vanaf woensdag 17 maart buitentrainingen organiseren! 🎉

DIT IS HET AANBOD

Voor jou als lid zit er zeker iets tussen dat past bij jou! Kijk goed naar de aangegeven locatie: die is afhankelijk van de ruimte om de club of de uitwijkmogelijkheden in de buurt.

PURE KRACHTTRAINING

Voor de echte krachtsporters hebben we trainingen bedacht, die ervoor zorgen dat je weer die ‘pomp’ 💪 kan voelen en aan je spieropbouw kunt werken, op basis van split schema’s: Borst/Triceps, Rug/Biceps of Schouders/Benen. LET OP: anders dan vorig jaar kun je (nog) NIET je eigen programma bepalen, de workout wordt gegeven door de begeleider voor de aangegeven spiergroepen in het tijdvak

CARDIOTRAINING

Om je hart- en longfunctie te trainen en je conditie te verbeteren word je met een grote variatie aan oefeningen getraind in repeterende bewegingen (geen choreografie).

FUNCTIONAL TRAINING & High Intensity Interval Training (HIIT)

Houd je ervan jezelf tot de max te pushen? Dan zijn dit jouw lessen!

GROEPSLES (achtige) TRAINING

‘Echte’ groepslessen mogen nog niet, maar we gaan wel aan de slag met XCORE, BodyPump en andere trainingen zoals je die gewend bent. Laat je verrassen.

SENIOREN CIRCUIT TRAINING

Afgestemd op de belastbaarheid en met veel variatie maken we er een feestje van! Uiteraard hoort gezelligheid daar ook bij. 😉 Maak je keuze en probeer ook eens iets anders. Je zult al verrast zijn hoe blij en voldaan je ervan wordt! Lees hieronder hoe je je aan kunt melden. Jouw instructeur staat al in de startblokken. Tot snel!

Extra informatie

Wat kost de deelname?

Bij deelname wordt 1 bezoek gerekend zonder extra kosten. Iedereen met een actief lidmaatschap kan deelnemen.

Waar kan ik me opgeven voor deelname?

Reserveer een plekje via onze Sportivity app in het rooster.

Hoelang duurt een training?

Een training duurt 30 tot 50 minuten.

Hoeveel mensen doen er mee?

We gaan trainen in groepjes van max 4 leden op 1,5 meter afstand van elkaar. Tussen de groepjes houden we 3 meter afstand. (Zie onderaan deze mail de infographic van NL Actief.)

Hoe vaak kan ik trainen per dag?

Je kunt één trainingsmoment per dag reserveren, omdat wij graag een ieder de kans willen geven om te trainen. In de Sportivity app zie je verschillende trainingen staan.

Komen er meer tijdvakken?

De aankomende weken breiden wij het rooster stapsgewijs uit, op basis van de vraag.

Wat gebeurt er bij slecht weer?

Indien het weer te slecht is om de training door te laten gaan, krijgt iedereen die gereserveerd heeft een bericht dat de training niet doorgaat.