Heropening na corona - Smart Fit, de slimste manier om fit te worden!
Blog
15
12
2020

Heropening na corona

Door Smart Fit 0

We willen weer! En we mogen weer!

Het einde van de lockdown is nu eindelijk een feit!! Wij willen jou opnieuw bedanken voor je loyaliteit, want jij bent nog steeds lid van de Smart Fit Family en daardoor zijn wij in staat te overleven. Dankjewel!!! 

Met liefde hebben we elke dag live online lessen verzorgd, je voorzien van tips & recepten en vanaf maart ook buiten lessen gegeven, in weer en wind. Super trots zijn wij dat jullie hier trouw aan hebben meegedaan! Er is ook goed gebruik gemaakt van de online platforms House of Workouts en Les Mills, maar ook van de 50% korting op personal training. Fantastisch! 🤗

Wij willen jou opnieuw bedanken voor je loyaliteit, want jij bent nog steeds lid van de Smart Fit Family en daardoor zijn wij in staat te overleven. Dankjewel!!!

Reserveer jouw sportmoment

Je kunt in de Sportivity app jouw sportmoment reserveren, dit moet zowel voor groepslessen (buiten) als voor fitness (binnen). Van elke geannuleerde training ontvang je een mail, bijvoorbeeld als een groepsles BUITEN niet doorgaat bij slecht weer.

Compensatie

We kunnen niet in jouw portemonnee kijken: dus als je het zelf financieel moeilijk hebt stuur dan vóór 1 juni een mail aan je clubmanager. Het mailadres van jouw club vind je op onze website. Je ontvangt dan binnenkort een voorstel per mail. Als je geen compensatie nodig hebt en Smart Fit wilt blijven steunen, kies je automatisch voor BRING LOVE ❤️ en hoef je verder niets te doen. Wij zullen je dan binnenkort verrassen met een leuk bedankje!

Spelregels

Hierbij nog even de ‘spelregels’ van het reserveren en binnen sporten:

• Je kunt 7 dagen van tevoren jouw training reserveren.

• Twee timeslots achter elkaar reserveren is niet toegestaan.

• Je reserveert voor maximaal 75 minuten toegang tot de club. Deze tijdslimiet hanteren we om genoeg plekken voor iedereen aan te kunnen bieden om elke dag een lekkere workout te komen doen!

• Zonder reservering kunnen we helaas geen toegang geven.

• Kom in sportkleding naar de club: kleedkamers mogen helaas nog niet open.

• Het tourniquet werkt vanaf 10 minuten vóór jouw starttijd, tot 10 minuten ná jouw starttijd, dus kom op tijd!

• Handdoek is verplicht: neem een handdoek mee van thuis.

• Bij binnenkomst desinfecteer je eerst je handen.

• Je pakt een sprayflacon + doekje en reinigt elk apparaat/attribuut voor en na gebruik. Einde timeslot lever je de sprayflacon en doekje in waar je hem hebt ontvangen.