Nieuwe maatregelen - Smart Fit, de slimste manier om fit te worden!
Blog
20
10
2020

Nieuwe maatregelen

Door Smart Fit 0

Ben jij ook zo blij dat we nog steeds open mogen blijven? Het wordt wel een beetje “inschikken” omdat de groepslessen 2 weken niet doorgaan, maar dat gaat ons lukken! De teams in alle Smart Fit clubs zetten zich in om iedereen veilig te laten sporten. Lees alsjeblieft onderstaande berichten zodat we SAMEN kunnen zorgen voor een goede doorstroming en iedereen een plekje heeft om te trainen.

RESERVEREN FITNESS

Reserveren via de app voor jouw training in de fitnesszaal blijft noodzakelijk. Let op: je kunt maximaal 1x per dag een tijdslot reserveren van 75 minuten. We willen alle leden genoeg tijd en ruimte bieden dus we rekenen op je solidariteit!

NIEUWSBRIEF AAN/UIT

Om de wijzigingen rondom de corona-maatregelen te communiceren, wordt aan alle leden deze nieuwsbrief verzonden, omdat we de plicht hebben jou te informeren.

JOUW GROEPSLES ONLINE

De komende twee weken zijn groepslessen in fitnessclubs niet toegestaan. Maar daar hebben we een creatieve oplossing voor! Een aantal Smart Fit lessen zijn online te volgen via Zoom. Daarnaast bieden we ook nog de lessen van Les MIlls on demand en House of Workouts, geheel gratis! Ook kun je ook kiezen voor individuele training in de fitnesszaal.

Wil je deelnemen aan de Zoom lessen:

•Ga naar de Sportivity app

•Ga naar Reserveringen en zoek jouw online les

•Klik op de (i) voor meer informatie over hoe je Zoom kunt gebruiken

LES MILLS ON DEMAND

Via Smart-Fit heb je de mogelijkheid om thuis jouw favoriete Les Mills work-out te doen. Je krijgt 30 dagen gratis toegang tot de Les Mills On Demand app! De link waarmee je dit kan activeren vind je morgen in de Sportivity app bij de reserveringen. Let op: Wil je na 30 dagen stoppen met Les Mills on demand? Zorg ervoor dat je dan tijdig ZELF opzegt in de app van Les Mills On Demand.

HOUSE OF WORKOUTS AT HOME

Via dit digitale platform volg jij 24/7 je favoriete groepslessen zoals XCORE®, BRN® of LXR®, maar ook BOX, BBX (billen, benen, buik), fitness workouts, yoga, pilates en meer. Let op: bij het aanmelden moet je je creditcardgegevens invullen, anders kan je account niet geactiveerd worden. Door de promocode in te vullen, komen de kosten echter te vervallen en kan je direct beginnen met online sporten.

•Ga naar https://houseofworkouts.vhx.tv/

•Kies voor Start Free Trial

•Vul bij Promocode in: SFNIEUWEGEIN10

EUROPEES ONDERZOEK

Er is onderzoek gedaan naar COVID-19 bij fitnesscentra in een groot aantal landen, waaronder ook Nederland. Voor dit onderzoek is vanaf 25 september 2020 data geanalyseerd van meer dan 62 miljoen bezoeken aan fitnessclubs. In totaal waren er slechts 487 gerapporteerde besmettingen onder leden en medewerkers, dat is minder dan 0,000008 % . Professor Rob Copeland constateert n.a.v. de voorlopige resultaten dat fitnessclubs een zeer veilige plek zijn om te werken en te sporten.  Bron: europe active

MONDKAPJES

Het is nog niet verplicht, maar wij stimuleren onze leden om bij binnenkomst een mondkapje te dragen. Tijdens het sporten mag het mondkapje af. Wil jij zo’n gaaf mondkapje kopen voor € 3,50? Vraag ernaar bij de receptie.