Brief aan onze leden - Smart Fit, de slimste manier om fit te worden!
Blog
19
03
2020

Brief aan onze leden

Door Smart Fit 0

Beste leden, jullie zijn geweldig!

“Wie je bent blijkt niet in goede tijden,
maar in tijden van nood”

Martin Luther King 

Zondagavond 15 maart heeft de regering letterlijk de stekker eruit getrokken voor de hele fitness branche… We zijn daardoor in een situatie beland die we ons – tot nu toe – alleen konden voorstellen in een film.

Net zoals vele andere ondernemers moeten wij praktische, economische argumenten afwegen tegen morele en principiële argumenten. Zo is het uitermate vervelend dat jij als gewaardeerd lid geen gebruik kunt maken van je club. Aan de andere kant drukt de verantwoordelijkheid op ons om de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen. Want ons team wil er voor jou ook weer staan ná deze periode van sociale en sportieve onthouding. Hoewel de regering  hulpmaatregelen heeft aangekondigd, is het nog onduidelijk in hoeverre wij daar als fitnessketen gebruik van kunnen maken. Dat betekent dat de toekomst van Smart Fit mede bepaald zal worden door jullie loyaliteit.

Ondanks de onzekerheid willen wij hierin de eerste stap zetten en aangeven dat we jullie gaan compenseren. Die compensatie kan niet direct: de automatische afschrijving moet gewoon doorgang vinden omdat we anders onze kosten niet kunnen dragen.

De compensatie zal bestaan uit:
Pay per Visit: de houdbaarheid van je sportsaldo wordt verlengd met de periode dat je niet kon sporten óf het bedrag van die periode wordt gestort op je barsaldo en dan geven wij je nog een keer 50% extra!
Smart Value en Smart Save: 25% korting totdat de gemiste maanden zijn ingelopen óf dat bedrag op je barsaldo plus 50% extra!
Voor alle abonnementen geldt bovendien:
• gratis een trainingsmaatje meenemen voor dezelfde periode als de sluiting
• alle groepslessen gratis voor dezelfde periode als de sluiting, ook voor je trainingsmaatje

In de tussentijd: blijf gezond, blijf bewegen. Kijk voor inspiratie regelmatig op Facebook of Instagram of onze site. We hebben het mogelijk gemaakt om van 3 aanbieders de virtuele lessen thuis te volgen. Daarnaast geven we nu ook elke dag live lessen via ons Smart Fit Apeldoorn Dubbelbeek Facebook kanaal en Smart Fit Instagram.

Tot slot rekenen we op jullie  begrip voor onze keuzes. En laten we met z’n allen er alles aan doen om te zorgen dat we deze periode zo gezond mogelijk doorstaan en we elkaar weer in betere tijden heel vaak zullen gaan zien.

Dank voor jullie begrip,
Team Smart Fit