Smart Rumble - Smart Fit, de slimste manier om fit te worden!
Blog
19
11
2018

Smart Rumble

Door Smart Fit 0

De Smart Rumble zaktraining is een perfecte workout!

Dankzij de enorm hoge intensiteit maakt een zaktraining het mogelijk om kracht-, flexibiliteit en het cardiovasculaire systeem in één keer te trainen. Tijdens de les wordt voldoende aandacht besteed aan de technieken, zodat u daarna de intensiteit behoorlijk kan verhogen.

Tijdens de trainingen wordt er niet gespard en is er is geen fysiek contact met mede sporters. Alle technieken worden uitgevoerd op de bokszak of strikingpads. Je word uitgedaagd om nieuwe technieken te leren en kracht op te bouwen in elke spiergroep.
Smart Rumble is een explosieve training en heeft een zeer grote positieve impact op het lichaam. Bovenal is zaktraining de beste “stress releaser”!

Dit soort trainingen zijn erg geschikt voor mensen die willen afvallen op een leuke manier en daarnaast ook wat meer conditie willen krijgen!

Zaktraining is voor zowel mannen als vrouwen.