Smart Circuit - Smart Fit, de slimste manier om fit te worden!
Blog
19
11
2018

Smart Circuit

Door Smart Fit 0

Smart Circuit low-impact

Smart Circuit Low-impact is een full-body workout waarbij je met lichaamsgewicht en/of lichte gewichten werkt aan je (spier)uithoudingsvermogen, conditie, balans, coördinatie en mobiliteit. Dit is een goede training voor beginners om van elke oefening de juiste technieken te leren. Er zijn een aantal stations met bepaalde oefeningen die binnen een bepaalde tijd maximaal moet worden uitgevoerd. Is de tijd voorbij dan schuift iedereen door naar de volgende oefeningen.

Smart Circuit medium-impact

Smart Circuit Medium-impact is een training voor deelnemers die het aan kunnen om  complexere oefeningen uit te voeren waarbij balans en coördinatie getraind zal worden. Ook dit is in de vorm van een reeks oefeningen waarbij het totale lichaam getraind zal worden. De druk zal wat opgevoerd worden door intensiever te trainen in minder tijd en meer rondes. 

Smart Circuit high-impact

Met deze training ga je voor de max! Smart Circuit High-impact is een explosieve training waarbij o.a. wordt gesprongen en getraind met zwaardere gewichten. De oefeningen voer je achter elkaar uit met minimale rust. Ook zijn de oefeningen complexer en zwaarder.