START NU MET SMART PROGRAMS - Smart Fit, de slimste manier om fit te worden!
Blog
22
06
2018

START NU MET SMART PROGRAMS

Door Smart Fit 0
JOUW PLAN, JOUW LICHAAM, JOUW RESULTAAT. START NU MET SMART PROGRAMS BIJ SMART-FIT APELDOORN!
Gedrag, training, voeding en herstel zijn dé key-elementen als je resultaat wilt boeken en wilt behalen. Onze personal trainers gaan je begeleiden naar een fittere lifestyle. Wij leren je hoe jij kunt genieten van het leven en het eten en tóch resultaten kunt blijven behouden. BALANS!
Het trainingsschema wordt op basis van een uitgebreide intake voor jou opgezet. Of je nou ondernemer, student of een drukke ouder bent die wil afvallen, fitter wil worden of spiermassa wil aankomen. Voor iedereen is er een Smart Program!
✔    Meerdere contactmomenten met jouw personal trainer
✔    24/7 kan jij jou personal trainer benaderen met vragen
✔    Continue bijgewerkt voedingsplan
✔    Continue bijgewerkt trainingsschema
Mocht je er nog niet helemaal uit zijn welk plan nou het beste bij jouw doelstelling past, mail dan naar smartfit055@gmail.com en plan een afspraak om advies en info te krijgen over de SMART PROGRAMS!
Want als je doet wat je altijd deed, zal je steeds opnieuw krijgen wat je altijd kreeg! BE SMART
Comment
0

Laat een reactie achter